LG 43LJ594V, televizor smart al anului 2017

LG 43LJ594V e un televizor smart dotat cu sistem de operare webOS 3.5 care ne oferă posibilitatea de a vedea divertisment din multiple surse (cablu, net, memorii externe etc).
E un televizor din gama 2017 cu un design specific LG, iar softul e unul foarte bun având aplicații dedicate pentru Netflix ;i Youtube.
Modelul LJ594V e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere.

Facilități

Televizorul LG 43LJ594V e unul dotat cu un ecran de 108 centimetri care are o rezoluție de 1920×1080 pixeli, iar panelul e unul de calitate superioară care oferă unghiuri de vizualizare optime.
În stilul caracteristic LG și acest model are două intrări de antenă (RF In). Despre tunerul digital trebuie să spun că e unul triplu DVB C/T2/S2.
Vine cu cele mai utile porturi cum ar fi HDMI, USB și cele de rețea (LAN și wi-fi).
Poate fi pus pe un perete deoarece are suport Vesa 200×200, iar punându-l pe un perete o să eliberați din spațiul ocupat din cameră.
Poate fi utilizat pe post de monitor deoarece are porturile necesare, iar în acest fel vedem filme la o mărime „naturală” și calitate superioară.

Avantaje

Modelul de față e unul de la un producător renumit care comercializează produse cu o fiabilitate ridicată.
Consumul de curent e unul mic de 54 W, iar acest lucru se datorează utilizării de LEDuri.
OS-ul webOS 3.5 e unul dintre cele mai bune sisteme de pe televizoarele Smart întrucât e foarte stabil.
Prezența a două intrări pentru antenă te ajută să poți conecta diferite surse de cablu pentru a vedea cât mai multe posturi TV în format digital sau normal.

Concluzie

Pentru cei interesați de un TV cu care să poată vedea emisiunile preferate la calitate HD sau filme de pe net la rezoluție 1920×1080 pixeli (calitate FHD) recomand acest model.
Lipsa 4K nu e un dezavantaj deoarece de la o anumită distanță nu vedem diferența dintre UHD și FHD.
Din clipul alăturat vă puteți face mai bine o părere despre cum arată acest model.

Te-ar mai putea interesa