LG 43LJ500V, televizor de 108 cm cu design elegant

Televizorul LG 43LJ500V e varianta mai mare care face parte din seria LJ500V, iar caracteristicile tehnice sunt aceleași. Dacă vă doriți caracteristici tehnice mai bune, atunci trebuie să vă gândiți să optați pentru o altă serie (mai scumpă). Nu trebuie să vă faceți griji, acest brand oferă soluții pentru orice buget. Designul e destul de plăcut chiar dacă e vorba de un model Non Smart, iar acestea sunt tot mai puține deoarece cerințele utilizatorilor sunt tot mai multe.

Sunt televizoare care chiar impresionează în acel buget datorită unor tehnologii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Calitatea e oferită atât de tehnologiile audio, cât și cele de imagine. Chiar dacă nu are difuzoare foarte puternice, sunt cu Down firing care îmbunătățește experiența. Aceste difuzoare sunt peste cele clasice, iar această tehnologie e prezentă și la subwoofere. Orice televizor nou poate fi folosit ca monitor iar conectivitatea e foarte bună. Ar fi păcat să nu vă folosiți de un cablu HDMI, poate că și așa nu aveți cine știe ce boxe la PC sau laptop.

Playerul media integrat poate fi util cât timp nu aveți cum să puneți laptopul sau desktopul lângă televizor și trebuie să vă folosiți de un stick USB. Calitatea imaginii a satisfăcătoare, dar ceva mia bună la televizoarele Smart. Producătorii încearcă să-și vândă televizoarele Smart deoarece ele reprezintă viitorul și nu mai e nevoie de periferice.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine și oferă o diagonală suficient de mare pentru a vă putea bucura de calitatea filmelor 720p sau 1080p. Poate fi ales doar pentru a viziona posturi TV (emisiuni, meciuri de fotbal, știri etc). Nu are nevoie de boxe suplimentare dacă nu obișnuiți să dați volumul prea tare.

LG 43LJ500V mi se pare a fi destul de reușit, iar pentru cei cu un buget mai mic, pot alege varianta cu ecran mai mic – 80 cm. Atunci când alegeți un televizor, trebuie să țineți cont de buget, dimensiunile camerei și necesități. Poate că nu sunteți dispuși să dați prea mulți bani pe un televizor pentru mai vreți ce va pe lângă acesta sau poate chiar două modele.

Te-ar mai putea interesa