LG 42PN4500, plasmă de 107cm

LG 42PN4500 e u televizor plasmă, iar despre astfel de televizoare trebuie spus că sunt foarte populare pentru că au o rată de împrospătare a ecranului de 600Hz. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar drept cadou se oferă filmul The Hobbit – An unexpected journey.
E un televizor cu ecran HD a cărui diagonală e de 107 centimetri ceea ce e suficient pentru a vedea filmele la cea mai bună calitate posibilă.

Aspect

Se poate vedea că are un aspect plăcut, dar datorită ecranului mare o să ocupe cam mult pe masă și de aceea eu zic că e bine să-l puneți pe un perete prin intermediul unui suport TV precum Hama 12026.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Plasma de față e una foarte bună pentru cei care au nevoie de un televizor cu care să urmărească filme la o claritate maximă deoarece refresh-ul e foarte bun. Puteți vedea filme de pe memorii USB, harduri externe sau de pe un player cum ar fi Samsung BD-ES5000.
Datorită ecranului HD o să puteți vedea filme HD fără vreo pierdere de detaliu. Iar, același lucru poate fi spus și despre posturile TV digitale deoarece televizorul are tuner DVB-C.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; imaginea e una foarte calitativă; poate fi instalat foarte ușor pe un perete; dispune de tuner digital dublu; vine la pachet cu un player multimedia integrat care poate reda cele mai populare formate media de pe memorii stick sau HDD-uri externe.
Contra: nu are suport 3D; nu e Smart TV; consumul de curent e mai mare decât al unui televizor LED; din păcate nu are un ecran Full HD, dar e bun și HD.

Concluzie

Televizoarele cu plasmă oferă o imagine mai calitativă spre deosebire de cele cu iluminare LED, însă au o greutate mai mare și un consum ridicat de curent (nu cu mult). TV-ul de față neavând software inteligent e unul foarte ușor de folosit, putând fi considerat ca fiind un model clasic numai bun de făcut cadou părinților ori persoanelor care nu au tangențe cu tehnica nouă.

Te-ar mai putea interesa