≡ Meniu

LG 42PN4500, plasmă de 107cm

LG 42PN4500 e u televizor plasmă, iar despre astfel de televizoare trebuie spus că sunt foarte populare pentru că au o rată de împrospătare a ecranului de 600Hz. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi , iar drept cadou se oferă filmul The Hobbit – An unexpected journey.
E un televizor cu ecran HD a cărui diagonală e de 107 centimetri ceea ce e suficient pentru a vedea filmele la cea mai bună calitate posibilă.

Aspect

Se poate vedea că are un aspect plăcut, dar datorită ecranului mare o să ocupe cam mult pe masă și de aceea eu zic că e bine să-l puneți pe un perete prin intermediul unui suport TV precum Hama 12026.

Din față

Din față

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Caracteristici tehnice

Plasma de față e una foarte bună pentru cei care au nevoie de un televizor cu care să urmărească filme la o claritate maximă deoarece refresh-ul e foarte bun. Puteți vedea filme de pe memorii USB, harduri externe sau de pe un player cum ar fi Samsung BD-ES5000.
Datorită ecranului HD o să puteți vedea filme HD fără vreo pierdere de detaliu. Iar, același lucru poate fi spus și despre posturile TV digitale deoarece televizorul are tuner DVB-C.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; imaginea e una foarte calitativă; poate fi instalat foarte ușor pe un perete; dispune de tuner digital dublu; vine la pachet cu un player multimedia integrat care poate reda cele mai populare formate media de pe memorii stick sau HDD-uri externe.
Contra: nu are suport 3D; nu e Smart TV; consumul de curent e mai mare decât al unui televizor LED; din păcate nu are un ecran Full HD, dar e bun și HD.

Concluzie

Televizoarele cu plasmă oferă o imagine mai calitativă spre deosebire de cele cu iluminare LED, însă au o greutate mai mare și un consum ridicat de curent (nu cu mult). TV-ul de față neavând software inteligent e unul foarte ușor de folosit, putând fi considerat ca fiind un model clasic numai bun de făcut cadou părinților ori persoanelor care nu au tangențe cu tehnica nouă.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu