LG 42PA4500

Unul dintre cele mai ieftine și mici plasme e acest televizor LG 42PA4500 de 107 cm. Se adresează celor care vor un ecran mare iar contrastul să fie pe măsură. Plus că, plasmele oferă imagini cu nuanțe de negru profund și nu cu nuanță albicioase ca la unele LEDuri. Având în vedere că e destul de nou, vine cu noul design care e foarte reușit: margini îngust și un picior cu formă modernă. Nu e vorba de un Smart TV sau unul cu tehnologie 3D, ci mai degrabă un model pentru fanii plasmelor care nu-și pot permite una scumpă. E mai accesibilă chiar și decât multe LEDuri deoarece rezoluția e una HD care nu e pe gustul multora (cei care preferă filme 1080p sau jocuri). Din punct de vedere al prețului poate fi comparat cu un model LED de 81 cm cu rezoluție FullHD. 42PA4500 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Din spate

Specificații tehnice

Tehnologia de iluminare (plasmă) a acestui model e ideală pentru cei care vor imagini cu nuanțe de negru profund. Calitatea imaginilor s datorează în mare parte tehnologiilor de imagine și caracteristicilor sale: contrast dinamic de 3 milioane la 1, 600Hz SubField, Picture Wizard II și altele. Lista de tehnologii e destul de lungă și nu cred că are rost să vă o enumăr pe toată. E dotat cu tuner TV performant, player multimedia integrat și diverse porturi.

Chiar dacă nu are o rezoluție prea generoasă puteți viziona filme 720p prin intermediul portului HDMI. Restul porturilor sunt următoarele: VGA, USB, Scart, AV, clot CI etc. Consumul de energie maxim e de 93 W care e mai mic decât consumul vechilor plasme. Nu e o caracteristici după care să vă ghidați atunci când achiziționați un TV deoarece consumul ține și de setările făcute. Caracteristicile speciale ale acestui model sunt următoarele: Smart Energy Saving, asjutare imagine, Quick View, Key Lock etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: diagonală generoasă, sunet clar, intrare PC, imagine destul de clară și design elegant.

Minusuri: rezoluție HD.

Concluzie

Acest LG 42PA4500 e o alegere bună dacă vă doriți neapărat o plasmă, din păcate nu sunt multe astfel de modele pentru a vă recomanda și alte modele (în cazul în care nu vă place acesta). Bineînțeles există modele mai scumpe cu ecran de 50 inci și care bineînțeles oferă o rezoluție pe măsură. Alegerea voastră depinde de bugetul vostru și cât sunteți dispuși să dați pe un TV.

Te-ar mai putea interesa