LG 42LW5590

Unul dintre cele mai ieftine televizoare 3D e televizorul LED 3D LG 42LW5590 și asta chiar dacă are o diagonală de 106 centimetri și vine cu un cadou: 5 perechi Party Ochelari 3D. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani primim un foarte bun televizor care poate fi folosit pentru a naviga pe Internet și la redarea oricărui tip de filme. Și la jocuri e destul de bun pentru că are un timp mic de răspuns de 2,4 milisecunde și rezoluție Full HD pentru jocuri la rezoluție maximă.

Poze

Se poate vedea că arată ca 42LW5500 deci ca restul televizoarelor făcute de LG. Pentru a vă face o părere despre cum arată vă invit să urmăriți clipul de la final care e despachetarea unui model foarte similar. Față de televizoarele de la Samsung (cum ar fi 32D400 – un model ieftin) se poate vedea că acest 42 LW 5590 e mai pătrățos și are un design mai sobru.

Pornit
Per ansamblu

Specificaţii tehnice

42LW5590 e o noutate absolută de la LG și vine cu multe tehnologii care îmbunătățesc imaginea și care vor oferi mai multă comoditate. Faptul că are conexiuni de internet vă va oferi posibilitatea să-l legați la Internet prin LAN ori un adaptor wireless și o să puteți folosi servicii populare de pe ‘net ori naviga prin intermediul browserului. Filmele vor putea fi urmărite la calitate 1080p pe LG 42LW5590 deoarece are decodoare capabile să decodeze multiple formate.
Transmisiile digitale nu vor fi o problemă deoarece atât tuner dvb t cât și dvb c care vor face ca transmisiile HD să poată fi redate de televizor fără vreo problemă. La UPC, de exemplu s-ar putea să vă trebuiască un decodor separat spre deosebire de RCS-RDS unde nu trebuie.

Păreri pro şi contra

Pro: LG 42LW 5590 arată destul de bine; prețul e unul mic pentru ce poate; are caracteristici superioare de imagine deoarece are un timp de răspuns de undeva la două milisecunde și 600Hz MCI; ecranul cu leduri îi asigură un consum redus de curent și imagini mai luminoase; greutatea TV-ului nu e mare deoarece are 15,5 kilograme.
Contra: din păcate nu are dts și asta e unul dintre singurele dezavantajele televizoarelor LG.

Concluzie

42LW5590 al LG e un formidabil televizor cu capabilități digitale și de a reda filme 3D (la unele magazine primești ochelari 3D cadou) și faptul că nu are suport pentru dts nu e un lucru rău deoarece dacă ai un sistem cu suport pentru acest standard atunci sunetul se va auzi la filmele care au acest standard audio. Alături e un preview la acest televizor LG 42LW5590 și vă invit să-l urmăriți deoarece o persoană îi face unboxing.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „LG 42LW5590”

  1. Singurul neajuns e sunetul care nu e dts dar am un sistem audio care suporta acest standard si nu am probleme cu sunetul. Calitatea imaginii e foarte buna si negrul e negru spre deosebire de televizoarele de la alte firme.

  2. a ajuns si e superb, dar nu stiu cum sa scanez sa am hd-urile de la DIgi pe el. am citit ca trebuie sa selectez ca si tara – Finlanda sau Suedia, dar nu am aceste tari in lista existenta. ceva idei?

  3. La o scanare normală a posturilor ar trebui să le vadă și pe cele digitale, însă ai nevoie și de un abonament special – abonament HD sau cum îi zice.

Comentariile sunt închise.