LG 42LS570S

Televizoarele de peste un metru sunt foarte populare și acest lucru se datorează în principal faptului că au un ecran mare. Anul trecut costau cam mult însă acum poți lua un TV de 42 inci la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar televizorul LED LG 42LS570S e un astfel de model. Nu e un TV 3D, dar e Smart TV, iar conexiunea de rețea de tip LAN vă ajută să-l conectați la Internet fără mari bătăi de cap. Se poate conecta și în mod wireless, dar e doar Wireless Ready.

Poze

LG 42 LS 570 S e un model foarte bun și are un aspect plăcut venind pe negru, iar ecranul de 106 centimetri oferă o imagine foarte clară deoarece are rezoluție Full HD, iar MCI-ul de 200 Hz contribuie și el la afișarea unor imagini cât mai clare. Deoarece imaginea are un format de 16 pe 9, acest 42LS570S e ideal pentru vizionarea filmelor și a transmisiilor HD.

Din față

Specificaţii tehnice

42LS570S are un ecran de 106 cm (cu aproximație) și poate fi folosit la jocuri, dar și la vizionarea filmelor Blu-ray. Consumul de curent al aparatului nu e prea mare și asta trebuie mulțumit în principal ecranului realizat din leduri. Greutatea aparatului nu e nici ea mare fiind de puțin peste 10 kilograme și din acest motiv o să-l montați ușor pe un perete.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e mare și calitatea TV-ului e una foarte bun, din acest motiv se poate spune că televizorul are un excelent raport între calitate și preț; clasa energetică e A și asta înseamnă că are un consum foarte mic de curent; are tunere digitale, iar cel de tip DVB-C e unul care poate fi folosit la vizionarea canalelor digitale de la cablu.
Contra: nu are capabilitate 3D, însă atașând un player cu capabilitate 3D cred că o să puteți vedea astfel de filme.

Concluzie

LG a scos modelele din 2012 (mă refer la televizoare LED) și acestea vin cu foarte multe funcții. Televizorul de față e unul Smart TV și foarte interesant e că are suport pentru WiDi, iar acest lucru înseamnă că puteți viziona diferite filme ori altele fără a conecta un fir între un laptop care suportă WiDi și acest TV. Din păcate, nu sunt prea multe calculatoare cu suport pentru tehnologia Wi Di, dar se anunță multe laptopuri care vor suporta acest standard care se pare că vă înlocui HDMI-ul.

Te-ar mai putea interesa

6 comentarii la „LG 42LS570S”

  1. modelul 32 ls si 42 ls 570 s au DTS (am inteles ca are importanta ptr vizionarea filmelor) multumesc

  2. Da, modelele astea noi au dts care e un standard audio prezent în unele filme. Fără suportul acestui standard unele filme nu ar avea sunet. La modelele mai vechi de LG-uri nu e prezent dts.

  3. Acesta nu are Wi-Fi, dar i se poate pune adaptor. Are WiDi care e o alternativa wireless la HDMI.

Comentariile sunt închise.