LG 42LS3450

Televizorul LED LG 42LS3450 e unul cu ecran generos și aspect foarte plăcut în special că e unul lucios pe culoarea neagră. Nu e vorba de un Smart TV sau de unul cu tehnologie 3D, ci mai degrabă unul simplu cu diagonală de 106 cm care oferă o imagine decentă și o sonorizare decentă. Chiar dacă nu veți putea avea ulterior imagine 3D (datorită faptului că nu e nici măcar 3D ready), puteți totuși să-l transformați într-un Smart TV cu ajutorul unui media player performant. Îl recomand celor care vor un televizor mare într-un buget mic și bineînțeles își doresc și calitate. Sunt multe cu design similar și la care doar piciorul diferă. Acest model 42LS3450 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

E un televizor cu tehnologie de iluminare LED care iasă în evidență atunci când vizionați filme. Claritatea imaginilor se datorează și unor tehnologii de imagine cum sunt: Triple XD Engine, Picture Wizard II și MCI 100. Puteți viziona filme fie de pe un media player fie de pe playerul multimedia integrat (aveți nevoie de o memorie USB).

Pe partea de audio oferă două difuzoare de 5W, Clear Voice II, Infinite Surround și Dolby MS10. Sunt caracteristici bune pentru un așa preț și pe care le veți aprecia ori de câte ori vă uitați la un film. Ca și porturi care USB, două HDMIuri, AV, Scart și altele. Astfel, puteți conecta chiar și PCul sau consola la acesta și nu mai aveți nevoie de un monitor. Caracteristicile sale sunt următoarele: senzor inteligent, sunet clar II, Picture Wizard II, MCI 100 etc. MCI sporește claritatea prin eliminarea imaginilor blurate care se produc la televizoare mai vechi (datorită mișcării rapide a imaginilor).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un ecran de 106 cm, unghiuri de vizibilitate bune, senzor inteligent, oferă moduri de salvare a energiei (în special dacă nu aveți nevoie de o luminozitate prea mare), player multimedia integrat, sunet clar II etc.

Minusuri: la un așa preț, nimic.

Concluzie

Acest LG 42LS3450 e destul de mare pentru a fi pus în living, dar nici prea mare pentru un dormitor. Poate achiziționat și în rate, iar o alternativă la acesta r putea fi unul de 81 cm cu tehnologie 3D. Nu sunt multe astfel de modele, deci alegerea unui model nu va fi o decizie prea grea de luat.

Te-ar mai putea interesa