LG 42LN577S, Smart TV LED cu diagonală 107cm

Un televizor ca acest LG 42LN577S e numai bun pentru cei pasionați de internet și nu numai. Spun asta deoarece televizoarele Smart sunt cunoscute pentru aplicațiile oferite, browserul web dar și numărul mare de tehnologii (multe dintre ele fiind wireless). Bineînțeles, dotările sale diferă în funcție de preț, astfel că un televizor mai scump oferă mai multe porturi, o rată de refresh mai bună, tehnologie 3D etc. Deci le puteți considera alternative la acesta, dar puteți lua în considerare și cele de 81 cm cu rezoluție HD, deoarece sunt ceva mai ieftine. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul e cunoscut și de la alte serii și îmi place că e disponibil și pe alb. Deci există variante și pe negru care pot fi o alegere la fel de bună (dacă vă place cum arată).

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Sistemul audio e puternic dar și clar având în vedere boxele de 10 W fiecare și tehnologiile de sunet. Cât despre imaginea oferită, e generoasă și detaliată deoarece rezoluția e una FullHD. Claritatea imaginii se datorează și tehnologilor ca Triple XD Engine și MCI 100 Hz. Defapt MCI-ul e rata de refresh care la alți producători e numită altfel. E bine să fie de cel puțin 100 Hz dar nu mai mică.

Are tehnologie wireless cu care puteți să vă conectați la un router din apropiere. Ca oricare alt televizor Smart și acesta are 3 HDMIuri și 3 USBuri. Caracteristicile speciale probabil le știți, dar voi enumera doar pe cele mai importante: DLNA, browser web, WiFi Direct, 2nd Display, Skype, MHL, App Store, Game World etc. Game World se adresează celor mici deoarece ofer multe jocuri interactive și unele chiar educative. Funcția MHL o puteți folosi doar dacă aveți un gadget compatibil, adică care să aibă suport MHL.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: funcția MHL dar și restul caracterisiticilor speciale, designul elegant pe alb, claritatea imaginii, aplicațiile, browser web, conținutul pachetului, sonorizare puternică etc.

Minusuri: nu e cel mai accesibil model de 107 cm.

Concluzie

Acest LG 42LN577S e o alegere oarecum bună dacă vreți un televizor ceva mai funcțional dar și mare pentru o sufragerie sau un dormitor spațios. Acel plus de funcționalitate e oferit de faptul că e un Smart TV, adică e un televizor mai inteligent. Îl recomand oricui deoarece îl puteți lua și în rate fixe fără dobândă.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „LG 42LN577S, Smart TV LED cu diagonală 107cm”

  1. salut. foarte bune review-urile tale. dar vreau sa stiu daca ma poti ajuta intro decizie. vreau sa imi cumpar un tv si am ramas in pana.
    am de ales intre LG 42ln577s/575s si LG 42la620s sau 42lm620s.
    de la samsung sau philips nu stiu ce sa aleg si sunt cam scumpe la diagonala de 42, mai scumpe decat LG si nu stiu daca neaparat mai bune.
    principalele mele criterii de selectie ar fi : sa se vada bine(full hd), sa il pot conecta la pc, sa i pot conecta un sistem 5.1, smart nu e obligatoriu dar daca e acolo nu strica. am gasit un samsung mai demult fara smart si 3d dar nu se vedea prea bine sau poate era semnalul slab in magazin. ok ms papa

Comentariile sunt închise.