LG 42LN575S, Smart TV de 107 cm + sistem home cinema cadou

Actualizare: Dacă vrei un televizor de nota 10 atunci îți recomand acest LG 42LN575S care acum vine cu sistemul home cinema LG BH6420P cadou.

Articolul din 10.05.2013:
LG 42LN575S e unul dintre modelele mai accesibile din seria Smart deoarece e vorba de o serie cu MCI de 100 Hz dar și cu doriți mai puține, oricum e vorba de dotările esențiale. Am observat că designul acestui model îl întâlnim și la alte modele, doar că acelea oferă mai multe sau pai puține tehnologii de imagine ori sunet. În general caracteristici Smart sunt aceleași, însă la seriile mai scumpe sunt ceva mai multe. Alternative sunt destule având în vedere prețul acestuia iar dacă nu vă interesează prea multe diagonala, chiar și unul de 81 cm e o alegere bună. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Arată bine că are margini înguste dar și un suport subțire deoarece nu mai e nevoie să-l montați pe perete, deoarece dă impresia că ecranul plutește.

Televizorul
Televizorul

Specificații tehnice

Sistemul audio e destul de eficeint dacă vrei să vizionați filme dar nu se compară cu unul obișnuit în special dacă oferă mai mulți wați. dacă mai aveți niște bani sau un buget mai mare. vă recomand un home cinema de la LG sau Samsung. Având în vedere că nu are tehnologie 3D, e ceva mai ieftin dar nici nu veți putea vedea astfel de filme deoarece rata de refresh nu e chiar ideală.

Sonorizare e destul de puternică cu boxe de 10 W fiecare iar calitatea imaginii e ireproșabilă având în vedere cei 100 Hz, totuși era bine dacă avea mai mult. Cu cât rata de refresh e mai mare cu atât prețul televizorului e mai mare. Deci e bine să știți ce vreți deoarece un model mai performant cu siguranță va costa mult mai mult decât acesta.

Porturile sunt cele cunoscute și nu le voi mai enumera. Deasemenea tehnologia wireless nu necesită adaptor ci doar un router wireless pentru a accesa webul. Puteți opta să accesați servicii web prin intermediul aplicațiilor, să navigați pe web prin browserul oferit ori să socializați. Are aplicații chiar și pentru cei mici în caz că nu vreți să-i lăsați pe internet să se joace.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: numărul mare de caracteristici speciale, claritatea imaginii și sunetului, calitatea materialelor, designul și altele.

Minusuri: nu oricine și-l permite.

Concluzie

Acest televizor LED poate fi una din multe alegeri bune de pe piață în special că e unul de ultimă generație, LG 42LN575S nu e singurul din această seriei deoarece există modele mai mari dar și mai mici care pot fi alegeri bune. Spun asta deoarece modelele din aceeași serie oferă aceleași caracteristici speciale, doar diagonala și prețul diferă.

Lasă un comentariu