LG 42LN5400, televizor LED de 107cm

Articolul din 6.05.2013:
Dacă ești pasionat de filme și de meciuri la calitate HD atunci îți recomand televizorul LED LG 42LN5400 deoarece are un ecran mare de 107 centimetrii și rezoluție Full HD. Nu costă deloc mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar cadou primești un DVD cu The Hobbit – An unexpected journey.
Pentru a vedea acest filme ai nevoie de un player de genul Samsung BD-ES5000 care nu costă deloc mult și ți l-aș recomanda în cazul în care te încadrezi în buget.

Aspect

Se poate observa că arată foarte bine, având un picior care nu arată deloc rău. Datorită faptului că are panou IPS o să puteți vedea filme la claritate maximă indiferent din ce unghiu v-ați uita la ecran.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Televizorul 42LN5400 e unul foarte mare ideal pentru cei care vor să vadă filme la claritate maximă. Poate că ecranul mare e și un mic dezavantaj deoarece v-a ocupa prea mult spațiu, dar cu ajutorul suportului Hama 12026 o să scăpați de această problemă deoarece o să-l puteți instala pe un perete prin intermediul lui.
Dacă ești pasionat de filme luate de pe Internet atunci acest televizor te va ajuta să vezi filme de pe memorii USB sau harduri externe deoarece are player multimedia integrat.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; imaginea e una foarte calitativă; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu o multitudine de porturi printre care se numără HDMI, MHL (pentru conectarea unui telefon); are tuner digital dublu pentru vizionarea canalelor în format HD; unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune datorită panelului IPS; consumul de curent e de puțin peste 50W, ceea ce îl face un televizor economic.
Contra: nu e Smart TV și nu are suport 3D.

Concluzie

Unul dintre cele mai bune televizoare ale momentului datorită incredibilului raport dintre preț și calitate e acest televizor și îl recomandă ecranul mare, rezoluția nativă 1920×1080 pixeli și utilizarea simplistă. E un televizor clasic pentru cei care vor un aparat doar pentru a vedea filme și posturi TV la calitate HD.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „LG 42LN5400, televizor LED de 107cm”

  1. am un tv lg 42 ln5400 si am o problema…cand ma uit la un film,videoclip,reclama etc si se face intuneric in film scade si luminozitatea la ecran…am tot cautat sa dezactivez chestia asta…dar fara rezultat.ma poate ajuta cineva?va multumesc

  2. Tocmai ce mi am achizitionat si eu unu si sunt multumit de el mai putin ca nu are net si imagine dubla(sau are nu stiu exact inca)!
    Te sfatuiesc sa afli mai multe despre Dynamic MCI 100(Motion Clarity Index)!

Comentariile sunt închise.