Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 42LM760S

Televizoarele LG sunt la fel de populare precum cele de la Samsung, Philips și Sharp… sau poate chiar mai populare. Până de curând nu suportau dts 2, însă nici nu prea contează acest lucru deoarece imaginea ofertă e de o claritate necomparabilă. Un televizor care mie îmi place foarte mult atât din perspectiva imaginii oferite cât și a designului exterior e modelul de televizor LED 3D LG 42LM760S. Costă ceva mai mult decât alte televizoare, având un preț bun Vezi prețul special de azi, însă și facilitățile oferite sunt de top.

Poze

Designul exterior e unul deosebit și piciorul e unul de nota 10. Când va veni o cunoștință ori un prieten în vizită atunci își va da seama din prima că televizorul tău e unul de top sau unul premium. Ecranul acestuia e unul de 42 inc, adică aproximativ 106 centimetri și nici nu consumă prea mult deoarece e dotat cu tehnologie LED.

Televizorul

Mai de aproape

Specificații tehnice

Se poate spune că specificațiile sale sunt de nota 10 deoarece fiind un TV premium, cei de la LG l-au dotat cu ce e mai bun așa încât să ne întreacă așteptările. E numai bun pentru vizionarea canalelor digitale datorită tunerelor integrate (are DVB-T cât și DVB-C – un tuenr util vizionării canalelor digitale de la cablu), iar filmele 3D se vor vedea și ele deoarece televizorul are support native pentru acest tip de filme.

Păreri pro și contra

Sunt mult motive pentru care cineva ar lua un 42LM760S și printer acestea s-ar număra ecranul mare care nu consumă mult (datorită tehnologiei LED), suportul 3D care vă oferă posibilitatea vizionării filmelor la cea mai bună calitate (asta e și datorită faptului că are support Full HD – rezoluție 1920 pe 1080 pixeli.), multă garanție (2 ani standard și încă doi oferiți de magazine… asta e o ofertă limitată). Un alt mare plus ar fi capabilitatea Smart TV și faptul că puteți să-l conectați la Internet fără fir.

Concluzie

În concluzie, dacă ești o persoană care câștigă peste medie și vrei un TV bun atunci îți recomand acest 42LM760S care e din seria LM760S a anului 2012. 42 LM 760S arată foarte bine și are un firmware foarte capabil care vă oferă posibilitatea de a face mai multe cu televizorul. Trebuie recunoscut că TV-ul poate foarte multe în comparație cu un model de anul trecut care avea cam același preț. Deci, ieșiți foarte mult în câștig.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu