LG 42LM671S

Acest televizor LED 3D LG 42LM671S e un nou Smart TV al serie LM671S și care are o diagonală de 42 inci (107 cm). Îl recomandă designul care nu e unul obișnuit și se poate observa atât în pozele de mai jos cât și în clip. Mai precis, are margini foarte înguste, marginea de jos vine pe o culoare argintie iar piciorul are o formă simplă și subțire. Arată destul bine atât pe un mobilier cât și montat pe perete. Deci alegere e a vostră în funcție de spațiu și mobilierul din sufragerie. Poate fi luat și în rate în cazul în care nu aveți suficienți bani. Acest model numit 42LM671S are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Montat pe perete

Specificații tehnice

Tehnologia 3D devine tot mai întâlnită pe noile televizoare de tip Smart. Bineînțeles, nu e una de tip 3D Ready ci una cu conversie a imaginii (din 2D în 3D). Pe lângă imaginea 3D care o poate oferii, sunetul e unul 3D care se adaptează la dimensiunile camerei. Astfel nu mai aveți nevoie și de un sistem audio corespunzător. Deci puteți economisi bani iar ca orice alt televizor nou cu porturi USB și acesta poate rada conținut media de pe memorii USB.

Poate fi folosit împreună cu o consolă datorită unei caracteristici numite Dual Play (în special când jucați în doi și cu imagine 3D). Nu duce lipsă de porturi deoarece are: LAN, WLAN, trei USBUri, 4 HMDIuri, ieșire căști, Scart și Slot CI+. Cu toate acestea, puteți conecta diverse dispozitive la acesta și să vizionați filmele preferate sau să navigați pe web.

Are chiar și WiDi care e un fel de wireless HDMI, dar aveți nevoie și de un adaptor care trebuie conectat la dispozitivul de pe care redați fișierele media. Cu un astfel de televizor puteți juca jocuri 3D, viziona filme la calitate 1080p, socializa pe Skype (are aplicație dedicată și necesită o cameră+tastatură).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine cu marginile acelea, diagonală mare, se adresează celor care sunt pasionați de filme dar și jocuri de pe consolă.

Minusuri: nu e chiar ieftin.

Concluzie

Acest LG 42LM671S e o recomandare în acest buget și care poate concura lejer cu orice alt model de la Samsung sau Philips în acest buget, iar pentru că a apărut recent, se va mai ieftini cu timpul. Jos am pus o prezentare a unui televizor similar:

Lasă un comentariu