LG 42LM669S, TV LED 3D

LG 42LM669S vine ca o alternativă la 32LM669S și principala deosebire este ecranul de 42 de inci, adică 107 centimetri. Modelul de față are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani știe să facă multe deoarece e un Smart TV cu capabilitatea de a redachiar și filme 3D. Are numeroase porturi printre care se numără cele de rețea, HDMI, dar și WiDi-ul care e o alternativă wireless la HDMI.

Poze

Din imaginie de  alături vă puteți face o părere aproximativă despre cum arată acest TV. Din imaginea a doua se poate vedea conținutul pachetului, pe lângă TV, dar despre ochelari 3D nu știu nimic în sensul că s-ar putea să vină cu sau fără în funcție de magazin. Designul televizorului e unul nou caracteristic seriei LM669S.

Cam așa arată
Ce conține pachetul

Specificaţii tehnice

42 LM 669S e un televizor de nota 10 care poate fi achiziționat la un preț bun. Ecranul are undeva la 107 centimetri și vne cu suport 3D. Dacă aveți doar filme 2D și vreți să le vedeți 3D atunci aparatul poate face conversia din 2D în 3D cu ușurință. Playeryl integrat e unul capabil putând reda numeroase formate video și audio printre care se numără filme *.avi codate cu DivX. Se poate atașa chiar și o cameră deoarece TV-ul e camer Ready.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; vine la un preț decent; raportul dintre preț și calitate e foarte bun deoarece incorporează multă tehnologie utilă; playerul integrat e capabil de a reda diferite tipuri de fișiere; are tunere digitale de tip DVB C, T și S(2); rezoluția cu care e dotat o să vă ajute să vedeți filme la ce calitate doriți, iar jocurile vor putea fi jucate la calitate Full HD.
Contra: nimic.

Concluzie

42LM669S e un televizor care arată foarte bine și nu costă mult având în vedere că e un televizor inteligent. Din preview-ul de alături vă puteți face o părere despre ce poate televizorul. Eu cred că prezența WiDi e un mare plus, dar din câte am văzut trebuie să pui laptopul destul de aproape pentur ca semnalul să fie bun. Acest lucru nu e unul specific la acest model, ci în general la televizoarele cu WiDi și nu știu dacă e din cauza TV-ului ori a notebook-ului. 🙁

Te-ar mai putea interesa