LG 42LM620S, TV LED 3D

Televizorul LG 42LM620S e un televizor LED 3D de 106 centimetri și când îl vezi prima data îți dai seama că nu e un televizor tocmai obișnuit. Nici al său preț nu e tocmai normal deoarece vine cu un preț bun Vezi prețul special de azi » care e cam mare însă vă spun că merită un efort financiar suplimentar deoarece e un TV premium. Eu aș spune că deși cstă ceva mai mult, 42LM620S e un TV pentr oricine deoarece efortul financiar nu e imens și îl poți lua cu ușurință prin intermediul ratelor (există și o ofertă de 12 rate fără dobândă).

Poze

Se poate vedea că acest 42 LM 620S are un ecran mare de 42 inci și asta îl va face ideal pentru vizionarea meciurilor ori a filmelor. Dacă ai o terasă atunci bănuiesc că îl poți scoate afară pentru a atrage clienții. Suportul Full HD se vede prin afișarea de imagini foarte clare de la orice distanță și având peste un metru, această rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli e numai bună.

Din față
Pornit

Specificații tehnice

42LM620S e un televizor special pentru acele persoane care vor să facă mai mult cu televizorul lor. Vine cu multe facilități printer care se numără suportul 3D și playerul integrat capabil de a reda mai multe tipuri de fișiere. Dare tunere digitale și dacă aveți un furnizor de cablu care codează canalele HD atunci TV-ul are slot CI prin care poate fi introdus un card de la furnizor și să vedeți acele posturi (din câte știu doar UPC oferă acest card, iar RDS/Digi nu codează canalele HD).

Păreri pro și contra

În opinia mea, nu există motive pentru care cineva nu ar achiziționa acest TV, ci doar motive pro. Printre aceste motive se numără softul inteligent realizat care e la rândul lui inteligent (vei găsi cu ușurință setările care le cauți), ecranul mare și clar; playerul capabil; hardware-ul la zi… la fel și software-ul, tunerul pentru cablu (DVB-C-ul), telecomanda realizată ergonomic care are taste mari și ușor de atins (dar nu așa încât să apeși din greșeală alte taste).

Concluzie

Poate că are un preț mare pentru unele persoane, dar nu pot spune decât că LG 42LM620S e un TV foarte bun și achiziționându-l nu o să regretați. LG e un brand de renume și aparatura de la acest producător e foarte populară deoarece are o fiabilitate crescută (de exemplu fiabilitatea acestui model este demonstrată de raportul excelent dintre preț și calitate, dar și de garanția standard de 24 de luni).

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „LG 42LM620S, TV LED 3D”

  1. am acest tv dar am o problema cu el….nu pot vedea filme online mai mari de 45-60 min (cele mai mari se intrerup aparand memoria browserului) . va rog daca aveti sa-mi da-ti si mie un sfat.Multumiri anticipate!

Comentariile sunt închise.