LG 42LM615S, TV 3D în multiple variante de diagonală

Actualizare: Televizorul face parte din promoția până la 700 de lei discount la TV-urile LG. Aparatul TV 42LM615S are o reducere de 200 lei, acum costând 2599 lei.

Postarea inițială e din 27.04.2012
Acest televizor LED 3D LG 42LM615S e unul de 106 cm cu rezoluție Full HD și tehnologie de conversie a imaginii. Din păcate nu vorbim despre un Smart TV ci despre un model simplu dar cu tehnologii audio și video noi. Acele tehnologii vor oferi o experiență mai deosebită în special dacă vizionați un filme Blu-Ray. E unul din modele prezentate anul acesta și care promite o calitate deosebită a imaginilor. Cu acesta puteți reda fișiere media de pe un media player extern, telefon/laptop (DLNA) sau de pe playerul său multimedia integrat. Acestea sunt în mare caracteristicile sale și pot spune că nu-i lipsește nici o dotare de care ați avea nevoie în viitor. 42LM615S are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că noile serii și în special aceasta (LM615S), oferă un design foarte atractiv și elegant care dorește să concureze cu cel al modelelor de la Samsung: Aici mă refer la faptul că marginile sunt subțiri iar piciorul are o formă foarte interesantă.

Din față
Pornit

Specificaţii tehnice

Ecranul său e  unul de 106 cm și deci e suficient de mare pentru o încăpere mai spațioasă. Prezintă caracteristici precum: rezoluție 1080p, Just Scan, Motion Clarity Index 200 Hz, Triple XD Engine etc. Iar pe partea de sunt vine cu două difuzoare de 10W, Infinite Surround, Dolby MS10, modul Sound Status și sunet clar II. E dotat cu un Tuner TV digital performant de tip DVB-T/C, redare video de tipul PAL/SECAM și intrare pentru antenă.

LG 42LM615S are conectivitate LAN, intrare PC, două USBuri 2.0, trei HDMIuri, slot CI, minijack 3.5 mm etc. Deci prezintă porturile standarde sau necesare dar și câteva care vă pot fi de folos în anumite cazuri. Ca și caracteristici speciale are: Dual Play, DLNA, Key Lock, senzor inteligent, Simplink, e-Streamer ș.a.m.d. Din acestea Dual Play și DLNA mi se par destul de folositoare în special dacă mai aveți și alte dispozitive prin jur (laptop, consolă, smartphone).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ideal pentru posesorii de console (Dual Play), e foarte subțire, piciorul său are o formă reușită, are tehnologie de conversie a imaginii dar și altele.

Minusuri: putea fi puțin mai accesibil având în vedere că nu e un Smart TV.

Concluzie

LG 42LM615S e un LED 3D oarecum accesibil deoarece are o diagonală mare (42 de inci) și un design modern care ar da un plus de eleganță sufrageriei dumneavoastră. Dacă doriți să-l transformați într-un Smart TV, se poate achiziționa un media player cu Android care nu costă foarte mult.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „LG 42LM615S, TV 3D în multiple variante de diagonală”

  1. ce model sa aleg dintre :Televizor Smart TV 3D LED PHILIPS 40PFL5507K/12, 102cm, SI Televizor LED 3D LG, 106 cm, Full HD, 42LM615S ?
    Vreau sa le conectez la o consola ps3 .multumesc!

  2. Eu am acest model din seria LM 615 S si sunt foarte multumit de el. michael eu ti-as recomanda acest LG deoarece si eu il foloses alaturi de o consola si gamingul e excelent.

  3. despre ce media player e vb cat costa si unde l pot gasi ca am cautat in mag si nimeni nu stie nimic despre asa ceva , te rog sa mi trimiti detalii daca cunosti si multumusc anticipatpt informatii. App eu am lg 615s si e un tel excelent fata de multe altele pe care le am testat mai ales pt 3d o imagine perfecta si jocuri dual .

Comentariile sunt închise.