LG 42LD750

Televizorul LCD LG 42LD750 de 106 centimetri vine ca o alternativă mai capabilă la LG 42LD465, dar şi mai scumpă deoarece costă puțin având un preț bun Vezi prețul special de azi ». Îl recomandă o mulțime de lucruri printre care faptul că este un televizor cu designul Infinia de la LG, e Wireless Ready, are HDMI, suport Full HD și multe altele.

Poze

Din pozele de mai jos se poate vedea că televizorul LG 42LD750 are design Infinia ca majoritatea TV-urilor de la LG.

Pornit și pus pe dulap
Cam așa arată meniul principal


Meniul depinde și de caracteristicile televizorului Infinia pe care îl aveți.

Păreri pro şi contra

Plusurile lui 42LD750 ar fi diagonala de peste un metru, calitatea LG, rezoluţia 1080p, faptul că e wireless ready, are HDMI şi USB. Alte puncte pro sunt player-ul multimedia, contrastul mare şi imaginea cursivă datorată celor 200 de herţi.
Minusurile sunt preţul mare de peste 2000 de lei şi faptul că nu e LED.

Specificaţii tehnice

LG 42LD750 este un TV de 42 inci cu o rezoluţie Full HD de 1920 pe 1080 pixeli. Contrastul e de 150 mii la 1, luminozitatea de 500 candele pe metru pătrat, iar formatul imaginii e 16 pe 9.
Pe partea de conectivitate, 42LD750 are HDMI, USB-uri, wireless AVlink, DLNA şi e wireless ready.

Concluzii

Acest televizor LCD LG 42LD750 este unul foarte performant, dar păcat că nu e şi LED (dacă este important pentru cineva). Un lucru foarte important la 42LD750, pe lângă faptul că e Full HD, este faptul că e wireless ready. 😉

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „LG 42LD750”

 1. LG 42LD750 este un televizor foarte avansat deoarece are conexiune wireless.
  Frumusetea imaginilor se afla în calitatea si detalii la vedere. Face parte din familia de televizoare HD Ready 1080p (Full HD) deoarece are o rezolutie a ecranului de 1920 x 1080p şi, astfel, ofera o claritate a imaginii unica si culori vii uimitoare. Bucuraţi-va de două ori mai multe detalii (deci pixeli), comparativ cu definitia standard HD!
  Senzorul inteligent schimba automat luminozitatea imaginii. Aceasta nu este doar confortabil pentru ochii dumneavoastră ci va va salva cu aceasta tehnologie mai mult de 70% la consumul de energie al televizorului.
  Cu LG televizoare care vine cu DLNA va puteti bucura de muzica, fotografii si clipuri video pe televizor prin intermediul retelei fara fir de acasa. Netcast va da acces la Picassa, vreme si YouTube.
  Are si o functie foarte utila mie adica Wireless AV Box care transmite semnal de la alte periferice in televizorul Full HD LG. Deci, Cablurile nu mai sunt la vedere. Are si un program numit Rapel IR care asigură o calitate mai buna a semnalului wireless.
  Are 200Hz s iastfel jocurile se vor vedea ca si reale.
  Are si DVB care inseamna ca are decodor integrat si nu mai aveti nevoie de un receiver.

 2. 42LD750 e calumea dar come on sa dau peste 2000 de lei pe un tv cand eu nu ma mai uit la tv de 2 ani…

 3. Buna ,
  Am un tv. Lg42LD750 cu wireless ready și un Acces Point TP-LINK TL-WA501G . Am incercat sa cuplez tv-ul prin acest acces point la internet si nu am reusit , Internetul este de la un router Huawei B683 ( de la Vodafone ) . IP-ul routerului Vodafone este 192.168.1.1 . Acces pointul avea acelasi IP , dar l-am schimbat in : 192.168.2.2 . Nu stiu cum sa setez acess pointul pentru a putea sa transmit prin cablu la tv semnalul de la routerul Vodafone . Am incercat sa setez acces pointul in „CLIENT MODE” , dar nu am reusit . Ce ma sfatuiti ?? Care sunt setarile corecte ??
  Cu respect , Catalin

 4. Probabil o fi ceva incompatibilitate ori o interferență. Cel mai bine ar fi să conectați televizorul la Internet prin LAN și nu wireless. Trebuie un cablu lung, dar acest mod de conectare vă scutește de mult stres.

Comentariile sunt închise.