LG 42LD465

Acest televizor LCD LG 42LD465 este unul de 42 inch, adică 106 centimetri. Are suport Full HD, e de marcă şi are un preţ modic. Îl recomandă și designul Infinia care este un design caracteristic televizoarelor de la LG. De ceva timp puteți vedea că toate televizoarele celor de la LG arată la fel, dar și foarte bine grație acestui design bine gândit și de nota 10 care îl are și 42LD465. O variantă la LG 42LD465 care te-ar putea interesa este un 42LD750.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Asamblat
Pornit și pus pe dulap

Păreri pro şi contra achiziţiei

În defavoarea achiziţiei unui astfel de TV – LG 42LD465 – ar fi faptul că pentru a viziona posturile TV în noul format digital trebuie să setezi ţara ca fiind Finlanda (nu România), apoi apar două optiuni antenă/cablu, după care dai o căutare completă pe cablu şi ar trebui să vezi toate posturile digitale de la RDS (mai putin cele care sunt codate). Dacă nu alegi opţiunea Finlanda, la România îţi va apărea doar opţiunea antenă. Dar, nu ştiu dacă acesta poate fi considerat un minus.

Specificații tehnice

LG 42LD465 are un ecran LCD de 40 inci, adică 10 centimetri, cu un timp de răspuns de 4 milisecunde, imagine 16 pe 9, rezoluție 1920 pe 1080 pixeli, deci suportă Full HD – 1080p (poate reda la detalii maxime filmele Blu-ray).

42LD465 are tuner digital DVB-C și DVB-T, deci nu vă mai trebuie un receptor sau mai multe. Pentru cei care vor să-și cumpere un media player trebuie să știe că acest TV are unul integrat.

Foarte importantă la LG 42LD465 este conexiunea HDMI deoarece la aceasta pot fi conectate consola, laptopul ori camera. Un alt lucru important este funcția Simplink prin care puteți controla de la o singură telecomandă toate produsele LG compatibile.

Concluzie

Acest televizor LCD LG 42LD465 de 106 centimetri este unul destul de bun şi are în el tehnologie de ultimă oră (redare 1080p, diagonală mare, HDMI, timp de răspuns de 4 milisecunde, intrare USB şi player multimedia) la un preţ modic.

42LD465 e un TV cu tehnologie de ultimă generație în el dar vă sigur că nu-i va bulversa pe cei mai bătrâni su pe copii deoarece are meniuri intuitive.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „LG 42LD465”

  1. La 106 centimetri este un televizor foarte bun chiar daca nu are leduri.
    Are o multime de chestii care nu le-ai precizat ca detalii tehnice, dar trebuie sa stiti ca jocurile se vad foarte bine. Eu l-am cumparat ca sa ma joc pe consola.

  2. Sunt mai bune cele cu LED BL, dar diferența este nesesizabilă pentru cei neavizați.

  3. Are un prieten un LG LED si pot sa spun ca se vad mai clare culorile sau poate le-a setat el de se vad mai tare.
    Mie imi ajunge atat ca sa nu-mi stric ochii ca e prea colorat.
    Un singur lucru ma cam deranjeaza la acesta si anume ca nu pot conecta consola prin wireless la el.

Comentariile sunt închise.