LG 42LB731V, TV cu webOS

Unul dintre cele mai avansate televizoare (din punct de vedere tehnologic) e acest LG 42LB731V. Vine din generația 2014 și e Smart TV, ceea ce înseamnă că vine cu sistemul de operare webOS – un sistem care e foarte plăcut la aspect și avansat.
Acest televizor e destinat celora care vor un TV cu toate dotările care să poată fi utilizat pentru vizionarea filmelor până la jocuri avansate.

Costul de achiziție nu e deloc mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are chiar și wireless integrat, precum și ochelarii 3D (sunt livrați la pachet). Dacă vreți să-l faceți un televizor de îndelungă folosință atunci puteți extinde garanția lui la mai mult.

Televizorul
Televizorul

Arată foarte bine, iar pe partea de specificații se poate lăuda cu un ecran mare de 106 centimetri care are o rezoluție 1920×1080 pixeli. Sunetul e și el unul foarte calitativ deoarece are DTS, iar dacă vreți un sunet de o calitate și mai bună atunci vă recomand să conectați un sistem audio ori ceva de genul.
Nu puteți să-l folosiți doar la vizionarea filmelor 3D, ci și la transmisiile digitale deoarece are tuner digital triplu.

Plusurile modelului acesta ar fi prețul nu prea mare (e incredibil cât de mult au scăzut prețurile la aceste televizoare moderne), aspectul plăcut, că vine la pachet cu multe lucruri (telecomandă inteligentă, ochelari 3D etc) și că are WiDi (alternativă wireless la HDMI).
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție 4K, dar oricum încă nu au apărut filme la această rezoluție, încă.

De final pot spune că acest model e unul foarte bun prin prisma raportului calitate preț, dar și a fiabilității. Despre caracteristicile sale tehnice nu are rost să mai vorbim deoarece sunt foarte bun.
Alături e un clip cu televizorul de față. Din păcate nu am găsit un video review deoarece e un televizor foarte nou, dar trebuie să știți că meniul televizorului e foarte avansat mulțumită sistemului de operare care l-am menționat mai sus.

Te-ar mai putea interesa