LG 42LB730V, TV Smart 3D de 106 cm

LG 42LB730V face parte din generația nouă de televizoare inteligente și, evident, e vorba de seria LB730V. Îmi place cum arată iar suportul său arată destul de diferit comparativ cu ce am mai văzut până acuma. Televizoarele noi sunt elegante și peste ceva timp nu veți mai observa mari diferențe între branduri, deoarece rama va fi destul de îngustă. Deosebiri majore veți găsi doar la suport/stand care poate fi disponibil în diverse forme sau culori. Și televizoarele pot avea o culoare diferită, dar combinația de negru cu argintiu mi se pare destul de plăcută. Mai precis, la acesta e prezent un contur negru în jurul imaginii, iar marginea și partea de jos sunt pe argintiu.

Prețul e destul de acceptabil când vine vorba de o generație nouă, tehnologie 3D, ecran generos și caracteristici suplimentare (Smart). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Având în vedere că a apărut recent, are caracteristici tehnice mai bune. Dar și prețul e pe măsură, deci e justificat. Difuzoarele de 12 W mi se par perfecte pentru un televizor așa de mare. Diagonala sa poate fi observată din numele său – 42 inci (106 cm). Imaginea e 1080p și e normal să fie așa, dar pe viitor vor exista și ecrane ceva mai detaliate. Acum nu e cazul deoarece filmele sunt doar cu imagine FullHD.

Are multe tehnologii audio și video interesante și folositoare. Nu cred că are sens să le enumăr, dar e important că are un refresh mare – 800 Hz. Tunerul TV e unul interesant – DVB-T2/S2/T. Are wireless și nu e de tip ready, adică nu e nevoie de adaptor. Numărul mare de porturi se datorează și faptului că nu e un televizor clasic și puteți conecta mai multe la el (wireless sau cu cablu).

Plusuri: toate acele dotări Smart, are wireless, destule porturi, MHL, 800 Hz, sunet puternic cu difuzoare de 12 W etc.
Minusuri: nu prea sunt, poate doar prețul.

LG 42LB730V e un model care poate fi al vostru dacă nu vi se pare prea scump ori prea sofisticat. Clipul de jos mi se pare destul de util dacă nu ați mai văzut în realitate această serie.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu