Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 42LB671V, televizor Smart 3D

LG 42LB671V e o alegere bună dacă vreți un televizor cu WebOS și cu o imagine mai mare. Se poate observa din clipul de la final cam cât este un monitor de 47 de inci, iar acesta e puțin mai mic (cu 5 inci pe diagonală). Îl puteți pune într-o sufragerie sau chiar în dormitor, iar pentru economisirea spațiului. Seria 671V e destul de similară cu cea 670V iar diferențele sunt foarte puține. Pe partea de design nu am văzut diferențe. care să iasă în evidență. Aceste televizoare se adresează în special celor care vor să navigheze pe web, să socializeze ori să vadă un filme 3D chiar dacă inițial e în format 2D.

Televizorul se ocupă singur de conversie (2D-3D) însă doar dacă doriți, adică puteți să-l folosiți ca și unul normal adică cu imagine 2D. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

TV-ul

TV-ul

E un LED cu funcții Smart Smart și interfața e mai reușită datorită sistemului WebOS. Tehnologia 3D e una destul de interesantă dar nu mai e așa de interesantă precum ecranele 4K, de exemplu. Unii producători oferă televizoare cu Ambilight dar acea tehnologie influențează mult prețul, adică televizoare ajung să fie foarte scumpe.

Pe partea de sunet are: difuzoare de 12 W, sistem 2.1, DTS, sunet clar etc. La capitolul imagine are rezoluție 1080p, aspect lat, 700 Hz, conversie 2D-3D și multe altele. Are multe tehnologii avansate și voi trebuie să știți că sunt foarte bune și influențează în mod pozitiv calitatea imaginii. Tunerul TV e de tip DVB-T2/C/S2 și e unul dintre cele mai bune modele.

Playerul multimedia integrat are interfață USB și poate reda cam orice fișier media de tip foto, video și sunet. Caracteristicile speciale sunt: WebOS, Premium, conținut 3D, aplicații și jocuri, My Page, DLNA, WiDi, DVR: Ready (Digital), MHL, WiFi Direct și Miracast.

Plusuri: toate acele funcții speciale, tehnologie 3D, calitatea imaginii, redare USB, tuner Tv performant, WiFi, sistem audio performant.
Minusuri: nu sunt.

LG 42LB671V e o alegere bună pentru cei care vor mai mult decât . Jos e o prezentare a modelului de 47 de inci din aceeași seria care nu aduce îmbunătățiri față de cel de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu