LG 42LB5820, televizor Smart

Dacă ești interesat de un televizor cu un ecran de peste un metru (106 centimetri… să fim mai exacți) atunci acest model LG 42LB5820 ar fi o recomandare din partea mea. Nu doar are rezoluție 1080p, ci are panel IPS și un soft smart care face din acest TV unul de tip Smart.
Datorită caracteristicilor înglobate pot spune despre el că e un televizor modern numai bun pentru cineva care vrea să vadă filme la o calitate superioară ori să navigheze pe Internet atunci când sunt pauze publicitare.

Dacă e să ne gândim bina atunci un preț bun Vezi prețul special de azi » nu e deloc mare, însă nu e tocmai un televizor de jocuri, iar suportul 3D lipsește cu desăvârșire.
Alături am pus și o imagine pentru a vedea mai bine cum arată acest televizor. Puteți observa că e un televizor cu un aspect unic

TV-ul
TV-ul

Pe partea de specificații trebuie spus că are un ecran de 107 centimetri, MCI de 100 Hz, rezoluție 1920×1080 pixeli și un consum mic de curent. Softul e și el unul bun deoarece acest aparat suportă aplicații și are un browser complet.
Poți conecta diverse aparate la acesta deoarece are multe porturi cum ar fi 3 HDMI-uri, wireless integrat și 3 USB-uri.
Consumul de curent nu e nici el unul prea mare deoarece vorbim de 52W în condițiile în care televizorul are o diagonală de peste un metru.

Plusurile acestui model ar fi aspectul său destul de plăcut, că are foarte multe porturi și imaginea de o foarte bună calitate.
Din păcate are și minusuri cum ar fi un refresh cam slab și că nu are rezoluție 4K.

Deci, acest TV se adresează în principal celora cu un buget restrâns care vor un televizor nou cu funcții utile. Cu un așa televizor poți să-ți verifici adresa de mail fără a mai deschide calculatorul.
Dacă televizoarele foarte ieftine de la LG nu au suport DTS, acesta are așa ceva, iar acest lucru te va ajuta în principal să beneficiezi de un sunet foarte bun atunci când vezi filme în format *.mkv ori asemănător.

Te-ar mai putea interesa