LG 42LB5700, TV smart de 106 cm

LG 42LB5700 e un televizor de 106 centimetri care nu doar arată bine, ci la interior are tehnică de ultimă generație printre care aș aminti softul inteligent, ecranul IPS și triplul tuner digital. Din păcate nu are adaptor wi-fi integrat (e doar Wireless Ready), dar e bine și așa deoarece conexiunea la Internet e mai stabilă prin LAN, adică prin cablu.

Acest televizor e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe acești bani primim un aparat care are chiar și suport dts pe partea de sunet. Caracteristica dts e utilă pentru filmele *.mkv sau alte tipuri de filme care au un sunet specific.

Televizorul
Televizorul

Caracteristicile care impresionează la acest model sunt ecranul de 42 inci care are rezoluție 1920×1080 pixeli și softul inteligent (știm cu toții că LG e unul dintre producătorii de top care au unui dintre cele mai bune softuri, după Samsung). Mulțumită ecranului IPS avem parte de niște imagini foarte clare din orice unghi ne-am uita la televizor.
Pentru cei care vor să vadă posturi TV la cea mai bună calitate îi anunț că televizorul acesta are tuner triplu așa încât să poți vedea la calitate HD posturi TV de la cablu, televiziunea terestră ori de pe satelit.

Mie îmi place la acest model că nu are un cost de achiziție prea mare, că arată bine și că softul său e unul foarte avansat. Foarte interesant e și faptul că are un consum de curent foarte mic, care te va ajuta ca la sfârșit de lună să ai o factură la curent mai mică.
Din păcate nu are wi-fi, dar suportă un adaptor compatibil. Un alt lucru care l-aș fi apreciat la acest model ar fi fost sportul 4K, asta deoarece bănuiesc că în curând vor apărea și filme de acest gen.

Televizorul de față face parte din seria LB5700, iar această serie e una foarte avansată ca design și funcționalitate. Dacă te deranjează cum arată suportul atunci poți să montezi televizorul pe un perete, dar mai întâi trebuie dat jos suportul.

Te-ar mai putea interesa