LG 42LB5610, televizor 106 cm

LG 42LB5610 e un televizor non smart al anului 2014 care se laudă cu un ecran de peste 1 metru, unghiuri excelente de vizualizare și o rezoluție Full HD. marile dezavantaje ale acestui model ar fi că nu e smart și că-i lipsește dts-ul, însă acestea minusuri nu sunt unele critice deoarece 90% dintre clienți nu au nevoie de așa ceva. Iar, neincluderea lor în TV face ca acesta să aibă un cost de achiziție inferior.

Ajungem și la costul de achiziție care e mic deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Evident că primim cât plătim, iar dacă-ți trebuie un soft mai avansat atunci poți alege și un player multimedia de aici.

Așa arată
Așa arată

Specificații care te-ar interesa la acest model ar fi ecranul de 106 centimetri, că are un panel foarte avansat (mă refer că are niște unghiuri de vizibilitate foarte bune) și că are tuner digital DVB-C (e foarte util pentru vizionarea posturilor TV la calitate HD).
Pe partea de porturi e cam sărac deoarece are doar un HDMI, dar eu zic că nu-i o problemă întrucât majoritatea celora care cumpără televizoare nu știu ce e acela un HDMI… da’ să-l mai folosească.
Consumul de curent e unul mic deoarece are o putere consumată de 52W, iar acest lucru o să se vadă în principal la facturile de curent.

Principalele două avantaje ale achiziționării unui astfel de televizor ar fi că are un ecran mare și clar și prețul mic. Claritatea e datorată rezoluției 1920×1080 pixeli și a faptului că are un panou IPS. Costul de achiziție nu e mare și face televizorul foarte atractiv.
Ca minusuri aș menționa că nu are soft smart și nici suport 4K. Aceste lucruri nu sunt foarte importante, dar avându-le era future ready, adică pregătit pentru viitor.

Așa de final pot recomanda acest aparat celora care nu sunt interesați prea mult de Facebook, dar care vor să vadă filme la calitate HD/Full HD și să poată urmării emisiuni la calitate HD de la cablu (partea DVB T e inutilă în România deoarece nu avem televiziune digitală terestră la noi în țară).

Te-ar mai putea interesa