LG 42LA667S, Smart Tv alb cu 400 Hz

Unul dintre noile televizoare LG e acest LG 42LA667S care e unul deosebit deoarece vine cu caracteristici Smart, tehnologie 3D și design foarte reușit. Mai precis, îți dă impresia că plutește acel ecran de 42 inci. Apreciez că noua serie de Smart TVuri nu dorește să copieze designul unui producător concurent, dar pe viitor s-ar putea să se asemene deoarece designul devine tot mai simplu (margini înguste și suport subțire). Chiar și accesoriile cu care vine sunt deosebite și le veți găsi la mai toate televizoarele mai scumpe, iar la cele mai ieftine s-ar putea să nu vină cu acea telecomandă (magic remote ori cea cu tastatură dedicată navigării web). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam așa arată cel pe negru și se poate observa că design e același doar culoarea diferă. De aceea e o bună alternativă la cel de sus și prețul e similar.

Televizorul
Televizorul

Specificații tehnice

Ecranul LED măsoară o diagonală de 42 inci iar claritatea imaginii se datorează ratei de refresh de 400 Hz. E o caracteristică foarte importantă pentru un televizor al anului 2013, dar în principiu e bine să fie de peste 100 Hz (cu cât e mai mare, cu atât e mai bine). Sonorizare puternică e datorată difuzoare de 12 W fiecare, iar claritatea se datorează acelor tehnologii de sunet dar în special că are sunet clar II.

Dotările generale sunt: tunerul TV, playerul multimedia integrat și porturile. Având în vedere că e un televizor inteligent, oferă mai multe HDMIuri și USBuri decât alte modele. Ca un plus aducă și tehnologie wireless dar și WiDi care le puteți folosi împreună cu dispozitive compatibile.

Dacă aveți copii mici, funcția Gmae World e cea mai bună alege pentru a-i ține ocupați. Când vă plictisiți, puteți aelge să navigați pe web ori să viziona ți un film 3D chiar dacă e în format 2D. La fel se întâmplă pentru meciuri de fotbal ori emisiuni, dar să nu uitați că-l puteți folosi ca unul obișnuit.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: funcția MHL, toate caracteristicile Smart, diagonala, calitatea sunetului și imaginii, designul și conținutul pachetului.

Minusuri: nu prea am.

Concluzie

Acest LG 42LA667S pare a fi destul de scump dar din punctul meu de vedere deoarece acele caracteristici speciale nu le veți găsi pe orice TV iar designul sugerează că nu mai e nevoie de un suport pentru perete. Dacă nu vi-l permiteți

Lasă un comentariu