LG 42LA660S, televizor Smart cu 400 Hz

LG 42LA660S e un Smart TV reușit dacă luăm în considerare cât de bine arată și caracteristicile sale speciale. O alternativă la un televizor LED ca acesta ar putea fi un televizor clasic deoarece e mai ieftin sau o plasmă care ar fi mai ieftină (mult mai ieftină dacă nu e și Smart).

Designul e reușit și e asemănător cu cel al altor serii și apreciez că nu e asemănător cu cel al altor producători (adică e mai unic). Însă cu timpul designul televizoarelor va fi același aproape la toate televizoare deoarece tendința e să îngusteze marginile iar suportul să fie cât de simplu. Astfel se creează un efect de plutire, iar un eventual suport ar fi inutil. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Diferența majoră între acesta și alte modele ar fi diagonala dar și rata de refresh. Acea caracteristică îmbunătățește calitatea imaginii chiar dacă vă jucați.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Tehnologia de iluminare LED o foarte bună deoarece oferă multe avantaje dar nici nu se mai fabrică atâtea televizoare LCD, majoritatea fiind LED sau iluminate cu LED (depinde de prețul televizorului). Calitatea imaginii e bună fie că e în mod 2D fie că e 3D. Televizorul se ocupă singur de conversie, iar dacă vreți și un player extern, alegeți unul 3D. Sonorizare e destul de puternică dar și clară în același timp.

Nu e nevoie de un player extern deoarece are unul integrat ca și la restul televizoarelor. Însă dacă aveți și un telefon performant, puteți viziona filme de pe el prin MHL, DLNA ori HDMI.

Având în vedere despre ce serie e vorba, oferă destul de multe caracteristici speciale: WiDi (e un fel de wireless HDMI), WiFi Direct (facilitează transferul fișierelor dintre televizor și tabletă), MHL (redare filme de pe smartphone/tabletă cu încărcare), DLNA etc. Restul caracteristicilor le cunoașteți și de la alte televizoare Smart de la LG. Nu trebuie neglijat fptaul că are și browser web care după cum știți poate fi folosit pentru navigare web. Navigarea nu e posibilă fără telecomanda sa specială.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un MCI de 400 Hz, design foarte reușit, funcții multe, destule porturi, conversie 2D-3D, difuzoare de 12 W fiecare etc.

Minusuri: nu oricine și l-ar putea permite.

Concluzie

Acest LG 42LA660S e un televizor deosebit și se poate observa ușor datorită prețului, adică prețul e justificat de dotări, tehnologii și caracteristici. Face parte dintr-o serie foarte bună adică oferă cam tot ce puteați avea nevoie de la un televizor de ultimă generație.

Un comentariu la „LG 42LA660S, televizor Smart cu 400 Hz”

Lasă un comentariu