LG 42LA641S, televizor 3D LED de 107 cm

LG 42LA641S e un televizor Smart cu tehnologie LED și diagonala sa poate fi observată ușor din nume – 42 inci (107 cm). Ca și caracteristici speciale are Smart Home, care e o interfață care poate fi personalizată cu aplicații, servicii web etc. Acest model se adresează întregii familii deoarece are și Game World (un pachet cu jocuri simple), care e perfect pentru cei mici și e nevoie să folosească telecomanda magică. Puteți accesa internetul prin intermediul aplicațiilor, serviciilor și browserului web. Mai există și variantele cu player extern, stick USB ori cu un gadget extern care are HDMI/WiDi/DLNA (laptop, tabletă, smartphone). Designul series LA641S e același ca și la LA640S.

Având în vedere că e un TV cu caracteristici Smart, design elegant și tehnologie 3D, prețul e unul corespunzător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

Noile generații de televizoare aduc o rată de refresh mult superioară dar nu zic că nu se putea mai bine. Acesta are 200Hz și nu aș recomanda ceva mai mic deoarece are și tehnologie 3D. Sistemul audio e ok având în vedere difuzoare de 10 W fiecare și caracteristicile de sunet (DTS, sunet clar II etc).

Dacă aveți nevoie de mai multe perechi de ochelari, puteți lua mai mulți dar nu toți sunt la fel. Ecranul e cu tehnologie Edge LED iar diagonala sa de 107 cm e perfectă pentru a avea un mic cinema în living. Cu siguranță are multe tehnologii de imagine dar cel mai important aspect e rata de refresh, apoi restul. Cu o rată de refresh mare, imaginile blurate sunt aproape inexistente.

E dotat cu tuner TV performant DVB-T/C/S2 și cu player multimedia integrat. E vorba de același player integrat care îl puteți găsi și la alte televizoare, adică e nevoie de un mediu de stocare extern (stick USB ori HDD). Porturile sale sunt următoarele: LAN, HDMI, Scart, ieșire audio etc. Are și WiFi și nu e vorba de o dotare care are nevoie de adaptor și se poate conecta direct.

Ca și porturi are trei USBuri, trei HDMIuri, Scart, audio, LAN etc. Pachetul incluse 4 perechi de ochelari, dar dacă considerați că sunt puțini, mai puteți lua și alții. Caracteristicile SMart usnt multe și de aceea nu are sens să le enumăr, ideea e că poate înlocui un vechi televizor fără probleme iar numărul mare de aplicații vă va fi de folos pentru a socializa, viziona conținut media dar și altele.

Plusuri: are multe caracteristici speciale Smart, design elegant, tehnologie 3D, rată de refresh mare – 200Hz, ușor de folosit și WiFi.
Minusuri: nu e chiar accesibil.

LG 42LA641S e unul dintre multe modele ale seriilor LA641S si LA640S, adică veți găsi și alte dimensiuni iar pentru a vă face o idee despre design, am pus acel clip de jos.

2 comentarii la „LG 42LA641S, televizor 3D LED de 107 cm”

  1. Foarte bun acest televizor, iar functia 3d mi se pare utila si ea. Treaba cu faptul ca nu e accesibil nu e un minus deoarece e doar pentru cei care se respecta si sa fim seriosi… daca il vrei il cumperi si in rate. Oricum un pret de circa 2300 lei nu e deloc mare… in opinia mea.

  2. nu are 200Hz are 200 MCI (Motion Clarity Index).. are 120Hz ceea ce e perfect oricum 🙂

Lasă un comentariu