LG 37LV3550

Televizorul LED LG 37LV3550 de 94 centimetri are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi se aseamănă foarte mult cu LG 32LV5500. Îl recomandă preţul accesibil (deşi e un TV premium), suportul Full HD, ecranul LED, posibilitatea de a fi legat la Internet, imaginea cursivă și multe alte caracteristici. E un TV perfect pentru cei care vor un televizor de ultimă generație cu o diagonală mare și cu toate dotările, mai puțin 3D.

Poze

Pornit
Per ansamblu

Specificaţii tehnice

LG 37LV3550 e un televizor de aproximativ 94 de centimetri (37 inci) care stă foarte bine la partea de sunet. Dacă analizăm bine specificaţiile legate de sunet (două difuzoare de 10W fiecare, caracteristica Voce Clară 2, decodorul Dolby Digital şi Infinite 3D Surround) atunci observăm că stă la fel de bine ca LG 32LV5500 care este un televizor mai scump.

Pe partea de imagine, 37LV3550 stă foarte bine deoarece 37lv3550 are o diagonală mare de 37 inci, ecran de tip Edge LED, contrast dinamic de un milion la unu, timp de răspuns de 3,5 milisecunde și o luminozitate de 400 candele pe metru pătrat. Are și suport FullHD deoarece are o rezoluție optimă de 1920 pe 1080 pixeli. Are și câteva caracteristici superioare de imagine printre care trebuie amintite Picture Wizard 2 și XD Engine. Picture Wizard 2 este un program de reglare a imaginii conceput de experți în materie de imagine.

37LV3550 de la LG are integrate un tuner digital și un player care poate reda mp3-uri, poze și filme DivX HD. Nu știu cum redă mkv-urile sau dacă sunt probleme cu acestea deoarece nu am testat… încă.
La capitolul conexiuni și porturi, LG 37LV3550 are HDMI, LAN, USB și altele.

Păreri pro şi contra

Pro: e un Internet TV, are ecran iluminat cu LED, are HDMI, diagonala e foarte mare, timpul de răspuns e destul de bun.
Contra: nu am obiecții, dar pentru unii probabil că e deranjant prețul cam mare. Eu cred că la astfel de detalii tehnice și la o diagonală așa mare nu cred că poți da mai puțin.

Preţuri (cel mai mic preţ)

1999 lei este un preț aproximativ pentru 37LV3550, dar cred că este cel mai bun preț pentru un așa televizor de nota 10. LG 32LV5500 este o alternativă pentru cei care vor un televizor ceva mai performant, dar trebuie să știți că nu are ecran așa de mare, ci e de doar 32 de inci.

Concluzie

Dacă sunteți o persoană pasionată de meciuri, seriale sau jocuri pe PS3 atunci acest televizor LED LG 37LV3550 ar fi una dintre cele mai bune variante deoarece este un TV premium cu posibilitatea conectării sale la Internet, care poate reda fidel filme Blu-ray și care nu costă prea mult.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „LG 37LV3550”

  1. Salut, imi da si mie cineva care foloseste acest produs mai multe informatii despre functionalitate? Cum ruleaza de pe stick, cum merge pe net etc. multumesc!

  2. Merci de raspuns dar nu gasesc mufa LAN pe televizor!
    Te rog daca poti, sa-mi dai mai multe detalii referitor la conectarea la internet!

Comentariile sunt închise.