LG 37LS5600

Televizoarele LED de la LG sunt foarte populare alături de cele Samsung deoarece au un preț mic, oferă o imagine destul de clară și nici nu costă prea mult. De exemplu, un televizor LED LG de 94 centimetri cum e LG 37LS5600 are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani ai tot ce ai nevoie de la un TV. TV-ul 37LS5600 nu are suport pentru tehnologie 3D și nici nu e un Smart TV, însă stă foarte bine pe partea de fiabilitate și poate reda multiple formate media datorită playerului capabil.

Poze

Se poate observa că arată foarte bine acest 37LS5600 (numit și 37 LS 5600) și aspectul nu e unul unic deoarece și alte TV-uri de la LG arată similar. Culoarea e una negră și de aceea e un aparat cu design sobru, dacă pot spune așa. Mărimea ecranului e una medie și de aceea dacă vreți ceva pentru a viziona meciuri ori filme Full HD la calitate maximă atunci probabil că ar fi ideal acest model sau dacă vrei ceva și mai mare atunci ar trebui să alegi un 42LS3400.

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Vine cu port LAN, însă după cum spuneam nu e un Smart TV dar poate că un firmware ori câteva trucuri vor schimba acest lucru pe viitor. Ecranul oferă o imagine de calitate foarte bună, iar difuzoarele oferă un sunet de calitate superioară. Pentru a beneficia de un sunet și mai bun poate ar fi recomandabil un sistem audio dedicat. Consumul de curent nu e mare deoarece consumă undeva la 53W și această „performanță” e datorată în principal ecranului LED care are un consum cu până la câteva zeci de procente mai mic decât un LCD.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul bun; garanția e mare de 2 ani și un oarecare magazin oferă o garanție suplimentară de 2 ani ceea ce înseamnă 4 ani per total, însă oferta e una cu termen limită; are tunere digitale în cazul în care doriți să vizionați posturi TV digitale în format HD și există chiar și un slot CI pentru canalele HD codate.
Contra: putea fi televizor inteligent, deși cam e.

Concluzie

Dacă vrei un televizor care să aibă un ecran mare și să fie dotat cu multe funcții utile atunci îți recomand unul din noua serie LS5600 din care face parte și acest 37 LS5600. Din imagini se poate vedea că are un aspect reușit, iar caracteristicile sale sunt unele de top.

Te-ar mai putea interesa