LG 37LN540B, televizor accesibil de 94 cm

Un televizor de 37 inci mai accesibil pentru că nu e Smart TV darnici nu are 3D, e LG 37LN540B. E vorba de un LED interesant cu design care iasă ușor în evidență, dar suportul nu e ca și cel de la modelele mai scumpe (mai subțire). Totuși, marginile sunt înguste iar culoarea neagră lucioasă e foarte bine aleasă. L-aș alege pentru o sufragerie mare și nu cred că l-aș monta pe perete deoarece nu ocupă mult spațiu și nu e nevoie de o măsuță prea mare. Nu are multe caracteristici speciale dar nici nu puteți avea multe pretenții în acest buget. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Sunt modele cu design similar și deci pot fi confundate ușor cu acesta. Există televizoare de la acest producător și pe alb dacă v-ați săturat de negru.

Din față
Din față

Specificații tehnice

Caracteristicile tehnice mi se par destul de ok pentru cât costă, astfel că nu veți regreta alegerea făcută. Sonorizare e și ea bună având în vedere boxele de 10 W și tehnologiile corespunzătoare. Chiar dacă imaginea e una HD și nu FUllHD cum era normal pentru un televizor de 37 inic, imaginea mi se pare destul de detaliată.

Playerul integrat mi se pare foarte util dacă nu aveți un laptop pentru a viziona filme, astfel că puteți sta fișierele media pe stick iar stickul îl conectați la TV. Are un număr mare de porturi dar nu are rost sa le enumăr deoarece le știți de la altele, însă trebuie menționat că are 2 HDMIuri și un USB. Având în vedere că e un televizor simplu din punct de vedere al dotărilor, nu are multe caracteristici speciale: MHL și Simplink. MHL e o funcție interesantă și utilă doar pentru cei care au un gadget compatibil. Redarea USB e o dotare standard și nu mai e de mult timp una specială.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: puteți reda filme de pe USB ori telefon/tabletă, sunet clar, imagine cu rată de refresh mare – 100 Hz etc.

Minusuri: nu prea am.

Concluzie

LG 37LN540B e unul dintre puținele modele fără 3D și funcții Smart de pe piață, majoritatea tind să fie mai performante și doar câteva mai sunt precum cele clasice. Nu vă recomand un player extern dar nici un sistem audio deoarece cele incorporate își fac bine treaba, doar dacă aveți pretenții mai mari vă recomand un sistem home cinema.

Te-ar mai putea interesa