LG 37LM620S

LG 37LM620S e un televizor Smart nou de la LG care are capabilitatea de a reda chiar și filme 3D. Nu costă mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e mai mic decât cel al 42LM620S. Prețul mic se datorează în prinicpal faptului că are un ecran de sub un metru, dar chiar dacă nu costă exagerat trebuie știut că e un TV bun cu suport WiDi și conexiuni de rețea numai bune pentru navigat pe Internet.

Poze

Aspectul e unul caracteristic seriei LM 620 S și în opinia mea arată foarte bine. Ecranul său e de 94 de centimetri și nu consumă mult curent, iar greutatea TV-ului e undeva la 12 kilograme. Rezoluția ecranului e de tip Full HD, iar filmele 3D se vor vedea excelent. În imaginile de alături e prezentat TV-ul ,dar în mod normal pachetul conține și patru perechi de ochelari.

Din față
Pornit

Specificaţii tehnice

37LM620S e un TV care are 37 inci și suport 3D. Normal că fiind TV o să te poți uita și la posturi HD deoarece are tunere DVB C, T și S(2). (DVB-C e pentru cablu, iar cel DVB S e pentru satelit.) Imaginea afișată e una foarte calitativă deoarece ecranul e mare, iar rezoluția sa e de 1920 pe 1080 pixeli. Chiar dacă are un ecran mare nu ar trebui să vă preocupe prea mult acest lucru în materie de consum de curent deoarece consumă undeva la 50W ceea ce e puțin.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; prețul e unul foarte bun având în vedere multitudinea de porturi și caracteristici cu care e dotat; playerul integrat e unul capabil de a reda multiple tipuri de fișiere; tunerul HD o să vă fie de folos dac ă osă vreți să vedeți canale HD și nu sunt codate; garanía standard e de 2 ani și poate fi mărită la 3 ori 4 ani; are WiDi care e o alternativă fără fir la HDMI.
Contra: e doar Wireless Ready.

Concluzie

37LM620S e un TV foarte bun care a apărut prin luna iunie a anului 2012. Vine cu multe dotări utile și de aceea cres că e mai mult un TV pentru tineri ori persoane atrase de tehnologie/gadgeturi. Nu știu dacă poate reda *.mkv, dar nu are probleme cu *.avi codat cu DivX, adică cu acele filme care le găsești pe torente care sunt la o calitate aproximativă standardului HD.

Te-ar mai putea interesa