LG 37LM611S

Dacă 32LM611S ți se pare cam mic atunci poți alege un televizor de 37 de inci cum e acest televizor LED 3D LG 37LM611S. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi → și pe acești bani trebui recunoscut că nu prea găsești un televizor 3D. Vine chiar și cu o conexiune de rețea, dar să nu credeți că o să puteți face prea multe cu ea. Atât imaginea cât și sunetul sunt de o calitate foarte bună deoarece LG e vechi în această branșă și nu se face de râs.

Poze

Designul exterior e unul caracteristic modelelor lm611s. Din aceste două imagini nu se văd porturile și de aceea cred că ar trebui să menționez faptul că LG 37LM611S e un model care are porturi HDMI, D-Sub (cunoscut ca VGA pentru pasionații de calculatoare), USB și altele. De asemenea în partea din spate are ș slot CI pentru a vedea canalele digitale codate (în general acest lucru e mai mult valabil la UPC).

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

37 LM 611 S e un model care are un ecran de 37 inci și asta e vreo 94 centimetri. Imaginile afișate de acest ecran sunt de foarte bună calitate, iar acest lucru trebuie mulțumit rezoluției Full HD (1920 pe 1080 pixeli, caracteristică filmelor Blu ray), dar și tehnologiei LED cu care e construit ecranul TV-ului.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu o garanție de patru ani (acest lucru trebuit mulțumit magazinului și trebuie spus că oferta pare limitată); are un preț modic pentru un TV 3D; imaginea și sunetul sunt foarte bune pentru prețul mic, deci se poate spune că raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun. Dimensiunile televizorului nu sunt exagerate și de aceea are o greutate undeva la sub 13 kilograme, iar acest lucru îl face ușor de montat pe o masă.
Contra: ar fi putut avea mai multe porturi cum ar fi Wi-Di și nu ar fi stricat funcționalitatea de tip Smart TV.

Concluzie

LG 37LM611S ar fi răspunsul la întrebarea care e cel mai bun televizor 3D la sub 3000 lei. Sunt sigur că mai există câteva modele care să aibă capabilitate 3D, însă eu recomand brandul LG dacă vreți o imagine de foarte bună calitate. Panelul e unul bun, iar refresh-ul e decent la jocuri. Dacă îl luați pentru a viziona filme atunci v-aș recomanda și un sistem audio surround pentru a savura aceste filme la maxim. 😉

Lasă un comentariu