LG 37LK430

Dacă te interesează un televizor LCD de ultimul răcnet atunci sunt sigur că-ți va plăcea televizorul LCD LG 37LK430 de 94 de centimetri. O variantă cu o diagonală de 81 centimetri ar fi LG 32LK450, iar una de 106 centimetri ar fi LG 42LK430.

Îl recomandă faptul că are tuner digital integrate, player multimedia care poate reda inclusiv fișiere mkv, rezoluția Full HD care e optimă pentru filmele Blu-ray, caracteristicile utile cum ar fi voce clară și picture wizard. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pornit
Per ansamblu

Caracteristici

Pe scurt, detalii tehnice ale acestui LG 37LK ar fi ecran LCD, rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli, contrast de 100 de mii la unu, luminozitate de 400 candele pe metru pătrat, formatul imaginii de 16 pe 9, HDMI 1.3, USB (redare mkv, mp3, jpeg), voce clară 2 și picture wizard 2.

37LK430 este un TV Full HD LCD și pot spune că nimic nu se compară cu un ecran perfect ca al celor de la LG. Designul acestui televizor este foarte reușit având o margine foarte subțire și fiind un design uni-layer (un singur strat). Majoritatea televizoarelor LG din noua generație arată al fel și au acest design Infinia care este superb.

37LK430 sau LG 37LK430 are TruMotion 100 Hz ceea ce însemnă că imaginea este extrem de cursivă și se afișează 100 de imagini pe secundă. E un lucru bun deoarece televizoarele mai slăbuțe afișează doar 50 de imagini pe secundă. Imaginea cursivă este utilă vizionării filmelor de pe Blu-ray, a emisiunilor sportive și a jocurilor pe console.

Două caracteristici utile care vin incorporate în LG 37LK430 (37 lk 430) sunt Picture Wizard și Clear Voice. Picture Wizard este un sistem de reglare a imaginii dezvoltat profesioniști, iar Voce Clară este o caracteristică automată (care poate fi și reglată) care presupune ca dialogul să fie evidențiat când sunt zgomote de fundal.

37LK430 dispune și de conectivitate USB și are player multimedia integrat care este unul destul de capabil.

Are și senzor inteligent de lumină care reglează automat imaginea atunci când lumina din încăpere se schimbă. Acest lucru ține mai mult de ergonomie și de sănătatea ochilor.

Specificațiile tehnice mai detaliate ale lui 37LK430 care ar conta mai mult ar fi contrastul de 100.000 la 1, diagonala de 37 de inci (adică 94 de centimetri). Trebuie să știți că deși nu e LED acest televizor are o intensitate luminoasă destul de mare de 400 candele pe metru pătrat.
Timpul de răspuns este unul foarte bun, adică de 4 milisecunde, iar încă un lucru bun ar fi rezoluția Full HD de 1920 pe 1080 pixeli.
Pe partea de sunet are două difuzoare de 10 W fiecare. Probabil că pentru unele persoane nu sunt destul de bune aceste difuzoare și vor conecta un sistem audio.

Având un ecran mare, acest LG 37LK430 consumă undeva la 104 W. Este destul de mult, dar și ecranul e mare.

Păreri pro şi contra achiziţionării

Ai cumpăra un LG 37LK430 deoarece arată bine grație designului Infinia, costă puțin, are un ecran mare, e subțire dacă privești din lateral, are caracteristici utile și playerul multimedia este destul de capabil din moment ce poate reda fișiere mkv.

Concluzie

Per ansamblu, acest televizor LCD LG 37LK430 este unul foarte bun și ieftin (cel mai bun preț de pe piață), dar nu era rău dacă avea un ecran LED… deși luminozitatea ecranului LED se poate obține și la un ecran LCD

Te-ar mai putea interesa

13 comentarii la „LG 37LK430”

 1. L-am achizitionat pentru un bar si nu gaseam un ecran de 90 si ceva de cm, iar acesta a fost singura varianta pe care nu o regret si o recomand mai departe.

 2. Este numai bun acest Lg 37lk430 mai ales că este din noua generaţie de televizoare a celor de la LG.

 3. Baaaaiiiiiii, nu induceti lumea in eroare! E pe 50hz, nu pe 100, n-are True Motion, sunati la LG sa va confirme asta!

 4. Conform mai multor magazine online acest TV are TruMotion. Cei de la LG mai omit din specificații pe site-ul lor.
  Sunt de părere că la acest preț ar trebui să aibă această caracteristică.

 5. In mod evident cand nu se specifica frecventa sigur ea este de 50hz. O frecventa superioara (100, 200hz) e un mare argument de vanzare si sigur e mentionata la produsele care au aceste frecvente.
  Eu am discutat telefonic cu cei de la LG care mi-au confirmat frecventa de 50hz la acest model. Modelele LK seriile 4xx sunt pe 50hz.

 6. Buna ziua,
  Va rog frumos daca puteti sa-mi mai confirmati o data daca media playerul acestui televizor citeste MKV si daca cu tunerul digital pot prinde pe RDS canalele digitale si HD (la fel ca si TV-urile Samsung). Din cate stiam eu LG-urile nu prea citesc MKV-urile decat cele mai scumpe.
  Va multumesc anticipat pentru raspuns

 7. Daca are ecran LCD atunci vizibilitatea acestuia este maxima din orice unghi?La cele mai multe televizoare tip LCD vizibilitatea ecranului scade la un unghi de 20 de grade sau mai mic.
  Pentru un TV tip LCD cu un ecran de 94 de cm pretul de aprox. 1700 lei e destul de mare.Am vazut TV LED cu diagonala de 81 CM LA MAXIM 1600 lei, si nu sunt trompete.

 8. Salut,este ok Tv-ul un au preturi mari la chestiile astea si daca nu belesti ochii te frigi cu cateva milioane !

 9. Foarte utile informatiile.As dori sa aflu daca intr-adevar LCD LG 37 LK 430 ARE 100 HZ TRU MOTION, cum se activeaza sistemul xd engine.
  Va multumesc,astept raspuns.

 10. Are functia True Motion. Se activeaza/dezactiveaza din meniu la setari video
  (advanced). Calitate excelenta a ecranului. Al meu are panel de tip S-IPS (Se face un test cu lupa. Pixelii ar trebui sa fie aranjati asa: <<<<<<).

 11. @Anton – Esti sigur ca are panel IPS?
  Pentru ca eu nu am vazut nicaieri sa scrie acest lucru.

Comentariile sunt închise.