LG 34UM95, monitor IPS QuadHD de 34 inci

Recent am văzut un monitor similar însă acela nu are o imagine așa de detaliată ca și la acesta. Acest LG 34UM95 pare a fi unul dintre cele mai avansate monitoare de pe piață. Astfel de monitoare nu sunt chiar așa de scumpe deoarece se adresează anumitor utilizatori și se poate observa și din caracteristicile sale tehnice. Designul acestui model e prezent la toate monitoarele seriei UM95 dar și la alte serii similare (de exemplu: UM65). Prețurile sunt justificate în mare parte iar dacă vă depășește bugetul, puteți alege unul cu rezoluție mai mică.

Prețul acestei variante e destul mare dar e justificat de toate acele caracteristici speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Display-ul său e mai mult decât generos și pentru cei care vor mai mult, le recomand un televizor. Caracteristicile tehnice sunt ok pentru cei care-l vor pentru gaming sau uz multimedia. Panoul IPS oferă doar avantaje și mi se pare cea mai bună alegere atunci când vă interesează unghiurile de vizibilitate.

Rezoluția ecranului e una de 3440 cu 1440 pixeli și se datorează aspectului 21 pe 9. Iluminare sa e una de 320 cd/mp care îmbunătățește calitatea imaginii. Ca și facilități oferă difuzoare de 2 x 7 W. Are porturi destul de diversificate, are chiar și USBuri. Puteți înclina ecranul dar nu și roti ca și la cele cu pivot dar și așa nu cred că avea sens datorită formei sale. Designul e foarte reușit și puteți observa cu ușurință că e mare și e vorba de o serie deosebită.

Plusuri: are destule intrări video, ThunderBolt, difuzoare suficient de bune, unghiuri de vizibilitate bune, caracteristici speciale bune și altele.
Minusuri: poate prețul nu e la fel de atractiv pentru toată lumea.

LG 34UM95 e o alegere bună pentru cei care vor un plus de performanță. Dacă nu aveți un monitor prea performant ori dotat, e cazul să vi-l schimbați cu unul similar. Dacă cel de sus e prea scump, vă recomand ratele fixe ori un model mai mic. CLipul de jos cred că vă va ajuta să faceți alegerea corectă.

Te-ar mai putea interesa