LG 34UM69G, monitor de gaming cu imagine 2K

Acest LG 34UM69G e genul de monitor care poate concura fără probleme cu cele care au G-Sync, adică reprezintă alternativa perfectă. Are un design destul de modern și stativul pentru birou are o formă interesantă care nu vă va încurca în nici un fel. Mai sunt și alte variante mai accesibile care pot avea și o diagonală mai mică dar mie nu mi se pare foarte mare datorită aspectului 21 pe 9. Poate că nu reprezintă cea mai bună alegere pentru cei pasionați de filme, dar sunt și filme în acest format.

Sunt destule monitoare de gaming pe piață, în cazul în care nu vi-l permiteți pe acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Diagonala acestui monitor e mare chiar dacă pare să fie și e mai bine să aibă o rezoluție mai mare (2K) decât una FullHD. Astfel, aveți mai mult spațiu de lucru, adică puteți lucra în două programe diferită ori să vă uitați la un stream în timp ce navigați pe web. Chiar și Windows 10 oferă posibilitatea împărțiri spațiului de lucru.

Acest model are un ecran IPS cu imagine de 2560 cu 1080 pixeli, timp de răspuns de 1 ms, unghiuri de vizibilitate de 178 grade și refresh decent. Ca și caracteristici speciale are următoarele: montare VESA (kitul de montare nu e inclus), Black Stabilizer, Flicker Safe, mod pentru citit. Chiar dacă are conector DisplayPort, cablul nu e inclus (doar cel HDMI e în pachet) dar voi îl puteți lua dacă considerați că aveți o placă video compatibilă.

Păreri pro și contra

Diferențe sunt vizibile dacă puneți un monitor FHD cu aspect Wide pe lângă cel de sus. Chiar dacă nu e curbat, unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune, iar acest aspect e foarte important atunci când jucați shootere. Imaginea e clară pe tot parcursul jocului datorită refresh-ului generos și timpului de răspuns mic.

LG 34UM69G e unul dintre cele mai bune monitoare cu tehnologie FreeSync, adică se adresează celor cu configurație AMD (placă video). Clipul de la final se adresează celor care vor să opteze pentru acest model și nu sunt convinși că fac alegerea corectă.

Te-ar mai putea interesa