LG 34UM65-P, monitor LED IPS de 34 inci

LG 34UM65-P e unul dintre cele mai mari monitoare de 34 de inci de pe piață și bineînțeles nu e unul oarecare – aspect 21 pe 9. Acest lucru îmbunătățește multitaskingul în caz că înainte sau acuma aveți două monitoare. E mult mai ușor de folosit decât dacă ați avea 2 monitoare. Ocupă mult spațiu, dar nici chiar așa de mult și puteți să-l puneți pe un suport mai înalt ori pe perete. Designul sugerează că e vorba de un monitor special iar seria e una premium. Dacă vreți unul strict pentru proiectare sau editare, puteți alege un monitor 4K.

Dacă vi se pare prea scump, recomandarea mea e să luați un monitor Ultra Wide mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Display-ul de 34 de inci e destul de bun și nu cred că veți mai avea nevoie de alt monitor vreodată. Pe partea de imagine are caracteristici ca: panou IPS, timp de răspuns de 5 ms, iluminare de 300 cd/mp, unghiuri de vizibilitate maxime 178 grade etc. Nu oferă prea multe facilități dar difuzoarele incorporate pot fi destul de utile în special pentru uz office, deoarece e vorba de difuzoare de 7 W fiecare.

Ca și porturi are: DisplayPort, DVI, HDMI, ieșire pentru căști și mai câteva. Ca și caracteristici speciale are: sRGB, DDC/CI, HDCP, PBP și Plug & Play (adică nu e nevoie de drivere). Greutatea sa e una de 7.3 Kg care nu e prea mare pentru o imagine așa de mare. Poate fi comparat cu un televizor dar majoritatea televizoarelor sunt 16 pe 9 ca și în cazul monitoarelor. Consumul e de 34 W și e cel maxim iar acesta depinde și de luminozitatea aleasă.

Plusuri: ușor de instalat, rezoluție corespunzătoare, intră video bune și calitatea imaginii.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

LG 34UM65-P nu are și tuner TV deci nu poate fi folosit ca și televizor dar puteți lua fie un tuner extern fie unul intern (pentru PC). Dacă nu vă plac posturile TV, puteți alege cu încredere pentru acest monitor. Îl puteți folosi și pentru gaming dacă nu vreți să luați multe monitoare. Câmpul de vizibilitate e chiar foarte bun și vă poate avantaja în unele jocuri.

Te-ar mai putea interesa