LG 32LV570S

La preţ bun Vezi prețul special de azi » acest televizor LED LG 32LV570S este unul dintre cele mai dotate TV-uri de pe piață. E foarte asemănător cu LG 32LV375S și îl recomandă prețul modic, ecranul LED, conexiunile de rețea, imaginea cursivă, tunerul digital și playerul multimedia integrate, dar și restul caracteristicilor care am să încerc că le prezint la capitolul detalii tehnice.

Poze

Pornit
Per ansamblu

Specificaţii tehnice

Am văzut pe unele site-uri că zic că acest televizor 32LV570S de la LG are și tehnologie 3D, dar în specificațiile oficiale nu scrie nimic de așa ceva. Cert e că LG 32LV570S are tehnologie LED, iar la capitolul sunet stă foarte bine deaorece are două difuzoare de 10W RMS fiecare și acest sunet are câteva caracteristici superioare cum ar fi Voce Clară, decodorul Dolby Digital, Infinite 3D Surround și Auto Volume Leveler.

Ecranul are o diagonală de 32 de inci și asta înseamnă că are vreo 81-82 de centimetri. Ecranul este unul de tip EDGE LED Plus și are un contrast dinamic de 5 milioane la 1, timp de răspuns sub 3 secunde, calitate imagine FullHD, luminozitate de 400 candele și câteva caracteristici superioare cum ar fi TruMotion 100 Hz, Picture Wizard, 24p Real Cinema și multe altele.

Ca orice alt televizor premium și acesta are integrate un tuner digital și un player multimedia. Tunerul digital vă va facilita vizionarea programelor în format HD, iar cu ajutorul playerului multimedia o să puteți vedea filme de pe USB (de pe stick sau hard extern). Playerul suportă o multitudine de formate și ar trebui să nu aveți probleme nici cu vizionarea oricărui format sau tip de mkv.
Pe partea de porturi și conexiuni are HDMI, USB, Scart, D-Sub și conexiuni de rețea (LAN și WLAN – e Wireless Ready).

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, prețul lui 32LV570S nu e mare, are dotări de ultimă generație (ecran LED, player, tuner digital pentru programele TV difuzate în format MPEG4, conexiuni de rețea – Internet) și multe alte facilități care te-ar face să-l achiziționezi fără ezitare.
Contra: ar fi fost interesant dacă avea o imagine și mai cursivă și suport 3D.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Cel mai bun preț pentru acest televizor 32LV570S este undeva la 2199 lei și poate că va fi mai ieftin cu vreo 200-300 de lei ca resigilat.

Alternative

LG 32LV375S este un TV similar cu cel prezentat în acest mini review.

Concluzie

Televizorul LED LG 32LV570S este un TV de ultimă generație perfect pentru filma Blu-ray datorită rezoluției de 1920 pe 1080 pixeli și jocuri deoarece are o imagine cursivă și un timp de răspuns de 2,6 milisecunde, dar nu are suport 3D.

Te-ar mai putea interesa

14 comentarii la „LG 32LV570S”

 1. salut!
  Felicitari ptr site,foarte ineresant si de ajutor.
  Acum vin cu o intrebare: ce tv sa imi aleg intre LG 32 lv375s si LG lv 570S m- ai are vreun atu lv570s, diferenta mare de pret nu este.
  Va multumesc!

 2. Chiar multe lucruri în plus nu are modelul de față, dar stă mai bine la contrast (5 milioane la 1 față de 3 milioane), timp de răspuns (2,6ms față de 3,5), are tehnologie LED Plus (nu e chiar așa de importantă), TruMotion 100Hz și 4 HDMI-uri. Diferența de preț e undeva la 300 lei, parcă. Ambele sunt foarte bune și nu e o problemă de care e mai bun, ci de ce ai nevoie. Dacă ești un pasionat de jocuri probabil ls570s ar fi o variantă mai bună, deși televizoarele speciale pentru jocuri pleacă de undeva de la 3000 lei. Iar dacă vrei un televizor pentru filme atunci lv375s e bun.

  P.S.: Nu știu dacă nu 32D5000 ar fi un model mai bun deoarece are și DTS 2. (De fapt, știu că e mai bun, doar că nu are Web Browser.)

 3. Am si eu o intrbare: ce tv led sa imi aleg, adica care e mai bun…..pana la 2500-2700 lei sunt dispus sa dau…sunt vreo 3 tv care m.ar interesa: LG 32 LV570S, LG 32LW570S si Philips 32PFL6606H/12, dar poate sunt alte mai bune pe care puteti sa mi le recomndati….Va multumesc!!

 4. Două televizoare foarte bune sunt Samsung 32D5000 și . Eu aș alege deoarece e Smart TV și în momentul de față e la reducere, deci o să ai un preț bun.

 5. am fost într.un magazin şi la samsung negru nu prea e negru, e un gri închis, dintre cele 3 pe care îl recomndaţi…

 6. Salut,

  Frumos review dar ai omis un amanunt foarte important si anume ca nici un televizor LG nu poate sa redea sunet in format DTS. Pentru mine asta e un lucru esential deoarece marea majoritate a mkv-urilor (80 – 90%) au sunetul in acest format. Asa ca playerul multimedia integrat nu prea e folositor din moment ce pot vedea doar imagini fara sunet, ca suntem in anul 2012 si parca nu vreau sa ma intorc la filmul mut.

 7. Da, din păcate LG nu are convenție semnată cu dts, dar 32D5000 e un Samsung care are dts, e asemănător ca detalii doar că nu e Smart TV.

 8. Salut, am intrebat si pe emag despre asta, dar se pare ca nu stie nimeni sa-mi raspunda (sau nu vor 🙂 ). Am intrebat asa:
  „Buna, as dori sa stiu care este modalitatea de a conecta acest model de televizor la internet. Am un router wireless si as dori sa stiu daca acest televizor mai are nevoie de ceva (probabil un dongle?) pentru a realiza o asemnea conexiune – de ex. pentru a vedea un clip pe youtube. Daca raspunsul este afirmativ, care este acest accesoriu, ce model si cum pot sa-l cumpar?
  Multumesc. ”

  Inca nu sunt lamurit. La LG pe site am gasit un sigur model de dongle, insa nu scrie nicaieri explicit ca ar fi compatibil cu acest model de TV.
  Ma puteti ajuta cu aceasta informatie?

  Multumesc.

 9. Îţi trebuie un adaptor wireless, dar sfatul meu e să-l legi prin LAN deoarece adaptorul costă costa undeva la 150 lei şi nu se prea găseşte. Pentru unele modele de TV-uri LG e adaptorul LG AN-WF100, dar nu ştiu dacă e compatibil cu acest model.
  Cum ziceam, dacă televizorul nu e prea departe de router atunci ar fi bună contactarea prin cablu deoarece e mai ieftin şi sigur. Cu adaptoarele e mai complicat deoarece sunt greu de găsit.

 10. Este ok adaptorul respectiv (AN-WF100) este compatibil cu toate tv-urile LG LED din 2011. Il folosesc eu pe tv-ul asta si functioneaza impecabil singura conditii este ca si router-ul la care se conecteaza tv-ul sa fie unul de calitate (Asus RT-N56U, Linksys E4200, etc). Pretul exact al adaptorului este de 135 lei ceea ce este foarte putin pentru un adaptor wireless dual band.

Comentariile sunt închise.