LG 32LV375S

Televizorul LED LG 32LV375S este un model nou care costă puţin şi are toate tehnologiile posibile, mai puţin 3D. Îl recomandă tehnologiile de ultimă oră din el cum ar fi ecranul 3D, conectivitatea wireless, LAN-ul (pentru Internet), playerul multimedia, tunerul digital, suportul Full HD și imaginea cursivă care sunt ideale pentru jocuri pe consolă și filme Blu-ray. Ceva asemănător cu 32lv375s e LG 32LV3550 și dacă nu vă place acest 32lv atunci vă puteți uita și la detaliile tehnice ale lui. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi »

Poze

Pornit
Per ansamblu

Specificaţii tehnice şi caracteristici esenţiale

32LV375S are un ecran LCD LED cu tehnologia Spot Control care care oferă imagini foarte clare şi culori realiste. Are popularele sau des întâlnitele (la LG) caracteristici Picture Wizard 2 şi Clear Voice 2. Picture Wizard este un sistem de ajustare al imaginii gândit de experţi în domeniu, iar Voce Clară sau Clear Voice este un sistem ce amplifică vocea umană sau dialogul atunci când apar zgomote pe fundal. Cu LG 32LV375S poţi accesa wireless conţinutul de pe dispozitive digitale (camere, telefoane, laptopuri etc) prin funcţia Smart Share. Are browser web şi este un Smart TV deoarece are un program de browsing similar cu cel de pe calculator prin care poţi viziona pagine de ‘net. 32LV375S e un Smart TV deoarece dispuneţi de aplicaţii de la LG prin care puteţi extinde capabilităţile televizorului.

Contrastul lui 32lv375S e de două milioane la 1, timpul de răspuns e de 3,5 milisecunde, iar luminozitatea e de 400 candele. Are tuner digital și player multimedia. Playerul e destul de capabil deoarece poate reda o multitudine de formate media printre care și mkv. Ca porturi și conexiuni are DLNA (e Wireless Ready), HDMI, Simplink, USB, LAN și altele. E foarte interesant că e un Internet TV, dar foarte puțini sunt cei care sunt capabili să-l lege la Internet.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine (datorită designului LG Infinia), poate fi conectat la Internet, e ieftin, e făcut de o firmă cu un oarecare renume în acest domeniu și imaginea este afișată fără pierderi de detalii ori întârzieri mulțumită rezoluției FullHD și TruMotion 100Hz.
Contra: nu am nicio obiecție din moment ce este ieftin și are atâta tehnologie utilă în el.

Preţuri

1949 lei este un preț aproximativ pentru televizorul LG model 32LV375S și după mine este cel mai bun preț. LG 32LV3550 este o alternativă ce ar trebui luată în considerare dacă vă interesează un TV similar cu LG 32LV375S.

Concluzie

Televizorul LED LG 32LV375S este unul perfect pentru persoanele de orice vârstă care vor să aibe acasă aparatură utilă de ultimă generație care să le fie utilă.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „LG 32LV375S”

  1. Il am de mult timp si nu am decat cuvinte de lauda la adresa lui si de aceea il recomand cu caldura daca vreti ceva de calitate.

Comentariile sunt închise.