LG 32LV3400

Acest televizor LCD LED LG 32LV3400 vine ca o alternativă la 42LV3400 și ți-ai lua un astfel de TV deoarece are toate caracteristicile de top ale unui televizor modern, mai puțin suportul 3D și conectivitatea pentru rețea. Ca niște detalii tehnice care l-ar recomanda trebuie menționate ecranul LED, suportul 1080p, diagonala de 81 de centimetri, playerul integrat și conexiunile HDMI. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pornit
Per ansamblu

Specificaţii tehnice

LG 32LV3400 are un ecran LED LCD de 32 de inci care poate reda fără pierderi de detalii filme Full HD, adică Blu ray, deoarece are o rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli. Contrastul acestui aparat e undeva la 3 milioane la 1, iar timpul de răspuns e destul de bun, adică de 3 milisecunde. Ca niște caracteristici legate de imagine ce ar trebui menționate sunt 24p real cinema, xd engine și picture wizard. La capitolul sunet, 32LV3400 are o putere totală de 20 W RMS datorată celor două difuzoare. Caracteristicile speciale ale sunetului sunt infinite surround, Dolby digital și voce clară 2.

Are un player multimedia capabil să redea mp3, jpeg și divix. Un alt aparat integrat e tunerul HD care e un tuner digital DVB (nu știu dacă are și DVB-C) T.
Ca porturi are USB pentru player, HDMI cu Simplink, Scart, RF și altele. Playerul din 32LV3400 poate reda fișiere media de pe memorii sau harduri externe conectate la USB, iar RF in e conexiunea pentru antenă. Simplink e o caracteristică de la LG care vă permite controlarea cu telecomanda televizorului a tuturor dispozitivelor LG compatibile Simplink conectate la HDMI-urile TV-ului. Simplink e o alternativă la Anynat de la Samsung și EasyLink de la Philips.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine grație designului LG Infinia, prețul nu e mare fiind sub 2000 de lei, are ecra iluminat LED, poate redea filme 1080p fără pierderi de detalii și are player multimedia la bord.
Contra: nu are suport 3D și nici conexiune LAN pentru Internet.

Preţuri (cel mai mic preţ)

1599 lei e un preț foarte bun pentru un televizor LED, dar trebuie să știți că e un preț aproximativ care depinde de stoc.

Alternative

42LV3400 zic că e o alternativă destul de bună la acest aparat dacă sunteți în căutarea unui aparat cu o diagonală ceva mai mare… de peste un metru.

Concluzie

Televizorul LED LG 32LV3400 e un televizor pentru cei care vor un aparat simplu, nu unul de fițe (cu suport pentru aplicații și funcții care nu le-ar folosi).
Mai jos avei un clip în cazul în care vreți să știți mai bine cum arată.

Te-ar mai putea interesa

25 de comentarii la „LG 32LV3400”

 1. Pretul e unul fara concurenta si de aceea cred ca ar merita nota 8. 10 primesc doar cele cu Internet si ecran 3D. Oricum mi se pare interesant ca ledurile se ieftinesc tot mai mult.

 2. Multa lume nu doreste un TV cu capabilitati 3D sau conexiuni de Internet si de aceea cred ca i-am putea da si nota 10 fara vreo retinere.

 3. Sunt intr-o mare dilema: are sau nu tuner digital??? In manual nu scrie nimic, iar pe net scrie ca ar avea. Cum as putea sa fac sa receptionez semnal digital transmis de RDS de exemplu, fara a fi nevoie de un decodor de la ei?

 4. Are tuner DVB T și nu știu dacă şi C (digital). În general e nevoie de receptor/decodor de la RDS, chiar dacă aveţi tuner digital în televizor.

 5. Deci daca nu are tuner DVB-C nu se pot receptiona canalele care transmit HD?
  Si ce frcventa(rata de reimprospatare) are?

 6. fratilor am descoperit… televizorul are tot ce-i trebuie. Puteti sa uitati de vechile trucuri cu selectarea tarii ca finlanda sau suedia.

  Pur si simplu puneti pe romania, ii dati scanare, asteptati cateva minute bune ( destul de mult ), iar in final, surpriza: peste 100 canale digitale, vreo 8 posturi de radio si vreo 70 canale analogice. Iar cireasa de pe tort… posturile HD, bineinteles cele care sunt oferite.

  Calitatea imaginii este excelenta pentru canalele transmise digital, in comparatie cu cele analogice, iar posturile HD se vad incredibil.

  Un televizor excelent, recomand cu calcura

 7. Pai Nasule tu l-ai testat sau zici asa la ghici ca nu are DVB-C? Ori anonimuc, are alt model de tv sau decodor de la RDS ca nu mai inteleg nimic. Nimeni nu e in stare sa dea informatii clare. Daca nu aveti informatii clare nu mai dezinformati, oricare din voi a facut-o.

 8. Pe specificațiile oficiale e trecut DVB T. Tind să cred că are și DVB C deoarece toate televizoarele au așa ceva indiferent de cât e de scump sau ieftin.

 9. De ce nu cititi commenturile anterioare? Am scris clar ca are DVB-C, testat chiar de mine.
  Modelul e LG LED 32LV3400 cumparat de la emag. Nu ai nevoie de nici un decodor de la RDS, prinde posturile digitale precum si cele in format HD ( cele free )

 10. salut. nu reusesc sa gasesc canalele hd si canalele digitale. nu am nici finldanda nici suedia. anonimuc ma ajuti sa il setez?

 11. @razvan: daca esti sigur ca operatorul tau de cablu transmite in format digital, atunci tot ce ai de facut e sa setezi televizorul pe romania si sa-i dai o scanare completa de programe. Va dura destul de mult, asa ca inarmeaza-te cu rabdare

 12. am luat ieri 32lv3400,l-a, setat pe romania (rds) si pe scanare automata mi-a gasit si posturile ce emit in HD fara nici un fel de decodor auxiliar

 13. In legatura cu acest televizor ,pentru cine vrea sa cumpere si nu fac reclama … o firma serioasa si preturi mici :un singur exemplu 32lv3400 … cu tot cu transport. O zi buna

 14. Asa cum a scris si Scorpyo televizorl are DVB-C (Digital Video Broadcasting – Cable), insa, din cate se pare, acest lucru nu te scuteste intotdeauna de inchirierea unui reciver de la furnizorul de televiziune digitala. Spre exemplu, pe site-ul UPC scrie „Nu se poate receptiona UPC Digital TV pe receiverul built-in al televizorului ci doar pe receiver-ul achizitionat impreuna cu un abonament de televiziune digitala de la UPC.” . Sursa : http://bit.ly/s1lvAr

 15. super multumit… am cumparat de craciun acest model (32lv3400) si merge super, l-am gasit la super pret adus acasa.

 16. Buna, acest model poate reda filmele blu ray conectate direct prin usb? Daca da, doar cele cu sunet ac3 sau si dts? Multumesc.

 17. Poate reda astfel de filme (blu ray cu ac3), dar nu are suport pentru sunet dts deoarece LG nu are o convenție semnată cu dts.

 18. Am cumparat recent modelulul acesta si am o nedumerire, daca dau cautare automata pt tv digitala imi gaseste 100 si ceva de canale si 20 si ceva de posture radio Imi salveaza canalele digitale in memorie dar nu merg. Imaginea este neagra si nu se aude nimic.canalele radio merg. Mentionez ca am televiziune prin cablu de la upc iar la tv nu am instalat nici un fel de mediabox digital. Pot sa vad canale digitale fara mediabox si daca d ace ar trebui sa fac atunci?

 19. Buna, cine ma poate ajuta si pe mine sa-mi explice daca pot vedea filmele HD direct de pe stick (usb). Imi zice ca „nu suporta format fisier” Am inteles ca la samsung merge. Ma gandesc ca ar trebui sa mearga si la LG???? Eu am dat 1.780 lei pe el am peste 100 de cnale digitale, vreo 60 analogic + toate posturile care emit HD fara nici un fel de decodor separat. Calitatea atat a imaginii cat si a sunetului sunt impecabile.

Comentariile sunt închise.