Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 32LV2500

Televizorul LED LG 32LV2500 de 81cm cu suport HD este un televizor de anul acesta şi are un design foarte plăcut. Normal că poate fi montat pe perete pentru a elibera spaţiu prin casă iar rama transparentă îi oferă un plus de eleganţă. Ca toate televizoarele şi acesta are player multimedia integrat şi două tunere (DVB-C şi DVB-T). Tunerul folosit pentru vizionarea programelor TV digitale e cel DVB-C. Despre playerul integrat trebuie spus că din moment ce TV-ul nu are suport Full HD, poate nici nu e capabil să redea mkv-uri specifice filmelor 720p și Blu-ray, dar are suport pentru filme *.avi codate cu DivX.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi. Aş putea spune că e cel mai bun preţ având în vedere că are tuner HD, ecran LED şi o diagonală de 32 inci.

Poze

Din faţă

Conexiunile

Specificaţii tehnice

LG 32LV2500 incorporează tehnologie LED şi tehnologie Dolby Digital pe partea de decodoare. Stă la fel de bine la partea de imagine pe cât stă de bine la capitolul sunet deoarece are caracteristici ca Voce Clară 2 şi Auto Volume Leveler.

Ecranul de 81 centimetri nu e nici prea mare şi nici prea mic, 32LV2500 având un timp de răspuns excelent de 4 milisecunde. Contrastul e şi el destul de bun din moment ce e de 1 milion la 1.

Puteţi conecta la acest 32LV2500 de la LG şi un laptop deoarece are HDMI, iar memoriile sau hardurile externe pot fi conectate la TV prin portul USB din dotare. Electronicul de faţă are şi mai multe conexiuni cum ar fi cea D-Sub sau cea Scart.

Păreri pro şi contra

Pro: are o greutate puţin peste 10 kilograme, Simplink, playerul poate reda DivX HD și designul este foarte plăcut și elegant în același timp.
Contra: filmele Blu-ray sunt redate cu pierderi de detalii deoarece televizorul nu are suport Full HD.

Concluzie

În cazul în care ești în căutarea unui televizor elegant simplu și cu performanțe decente atunci faci o alegere excelentă cu LG 32LV2500 deoarece e simplu și are un preț destul de bun. Alături găsești un clip cu un review simplu și neprofesional de la o persoană care a cumpărat modelul de față.

P.S.: Multe televizoare HD Ready pot reda filmele 1080p dar nu cred că e cazul acestui model 32LV2500 și ar fi bine să nu încercați să redați astfel de filme solicitante pentru a nu strica televizorul sau pentru a nu avea probleme neprevăzute.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • malacu

    Ti-ai facut un obicei de a-ti da cu parerea despre niste lucruri pe care nu le stapanesti bine.Faptul ca nu reda mkv nu este legat de redarea full HD.Eu am tv lg cu diagonala 66 deci fara full HD si care reda filme in format mkv.Deci mkv depinde de circuitul de redaremontat in el, care poate sau nupoate reda,filme mkv.Asa ca nu mai bate campii de pomana si mai prostesti si pe altii.Trebuie studiate bine specificatiile tehnice de pe pagina producatorului si acolo scrie clar ce poate si ce nu poate face un tv.In cazul de fata LG are magina siin limba romana si se pot studia lejer toate toate specificatiile tehnice. Scuza greselite.Am o tastatura cam naspa.Tasta space nu functioneaza prea bine.

  • danny

    vreau sa i-mi iau un card pt. hd de la digi si nu stiu daca suporta ci + cine poata sa-mi spuna

Lasă un comentariu