LG 32LS3590

Acest televizor LED LG 32LS3590 e unul dintre puținele modele pe alb de pe piață și spun asta pentru că majoritatea sunt de culoare neagră. Deci să nu vă mirați că prețul e puțin mai mare decât a unui model pe negru. E vorba de unul de 32 inci adică de 81 cm, deci e un model de dimensiuni mari cu rezoluție 768p pe care se pot viziona filme. După cum bine știți există modele cu rezoluție Full HD la această rezoluție, însă dacă nu vă interesează prea mult acest aspect, nu văd de ce nu optați pentru acesta. Dacă doriți, puteți să nu optați pentru un media player extern deoarece are unul incorporat (pe USB) ca și la restul modelelor în acest buget. Chiar dacă e un model foarte scump, are toate tehnologiile necesare pentru a fi un model cu imagine clară și sunet decent. 32LS3590 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

E vorba de un LED de 81 cm cu imagine HD Ready dar puteți viziona și filme 1080p fără probleme însă diferența de calitate e foarte mică (la un astfel de ecran). Pe partea de audio vine cu două difuzoare de 5 W, Dolby MS10, sunet clar II și Infinite Surround. Deci va oferit atât o imagine clară cât și o sonorizare excelentă. Ca și oricare alt model în acest buget, e dotat cu un tuner TV digital performant, redare video PAL/SECAM și intrare pentru antenă.

Pe partea de conectivitate LG 32LS3590 are slot CI, Scart, component, două HDMI-uri și un USB 2.o. Putem spune că are cele mai uzuale porturi și la acesta puteți conecta în același timp un media player dar și un laptop. Chiar dacă e un model de 32 inci, nu ocupă mult spațiu deoarece marginile sale sunt înguste iar cât despre greutatea sa, are doar 9.1 kilograme. Caracteristicile sale speciale sunt: senzorul inteligent, e-Streamer, Quick View, EPG etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: imaginea e foarte clară, la fel și sunetul, are player multimedia integrat, design elegant, diagonală mare, e oarecum accesibil și are senzor inteligent care ajustează imaginea în funcție de luminozitatea camerei.

Minusuri: rezoluție HD Ready.

Concluzie

Un astfel de LED LG 32LS3590 se potrivește perfect în camere mai luminoase în special dacă e vorba de o cameră pe alb. Dacă nu vă plac caracteristicile acestuia (în special rezoluția sa), există alternative însă nu și pe alb.

Te-ar mai putea interesa