LG 32LS3500

Un televizor nou e acest TV LED LG 32LS3500 și se remarcă prin ecranul de 81 centimetri, rezoluția HD+ și multe alte caracteristici mai mult sau mai puțin utile. Nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », însă nu are rezoluție Full HD. Adevărul e că de la o anumită distanță nici nu contează rezoluția deoarece cam același lucru se vede.

Poze

televizorul e unul din seria LS3500 și televizoarele din această serie arată toate la fel. E negru, iar piciorul e unul aproape rotund. Din această imagine nu se poate vedea, dar imaginea e de foarte bună calitate, iar de la clipul postat la final o să vedeți mai bine cum arată, chiar dacă e vorba despre un preview oficial.

Așa arată

Specificaţii tehnice

32LS3500 e un LG cu ecran mare de 32 inci și chiar dacă e așa de mare nu are un consum prea mare de curent deoarece consumă doar 40W. Vine și cu player multimedia și multiple porturi pentru a conecta la el diferite aparate. Aceste porturi sunt USB, HDMI, SCART etc, dar cele mai folositoare sunt primele două. Vine chiar și cu slot de tip CI pentru vizionare posturilor TV digitale care au fost codate, însă doar câțiva operatori de cablu din România oferă card pentru acest slot.

Păreri pro şi contra

Pro: e perfect pentru filmele 720p și transmisiile digitale deoarece are rezoluție HD și tuner digital integrat de tip DVB C; greutatea nu e deloc mare fiind mai mic[ de 10 kilograme și din această cauză nu o să aveți probleme cu montarea sa; stă decent și pe partea de sunet datorită celor două difuzoare de 5W fiecare care sunt foarte bune; consumul de curent electric e unul foarte bun, adică mic și de aceea cred că ar fi o soluție ideală pentru persoanele care vor un televizor care să consume foarte puțin.
Contra: rezoluția sa nu e 1080p.

Concluzie

Chiar dacă se știe că televizoarele LG nu au suport pentru dts 2, eu zic că nu e o problemă mare și restul caracteristicilor îl fac ideal pentru vizionarea filmelor dar și a transmisiilor în format digital. Utilizarea aparatului nu e deloc complicată deoarece are meniuri simple și telecomanda e una realizată cu cap așa încât să poată fi utilizată foarte simplu.

Te-ar mai putea interesa