LG 32LS3450, televizor LED

Sunteți în căutarea unui televizor de la LG dar nu vă interesează tehnologia 3D, rezoluția FullHD sau că e Smart TV, atunci o recomandare e acest televizor LED LG 32LS3450. E numai bun pentru vizionat filme de pe PC sau laptop, dar există posibilitate conectării unui stick de memorie USB. Cele de tip 3.0 sunt ideale deoarece au viteză de transfer foarte mare, dar aveți nevoie de un astfel de port chiar la PC sau laptop. Puteți viziona posturi TV HD iar dacă vreți un Smart TV la bani puțini, un media player Egreat cu Android e soluția. Alternative la acesta sunt suficient chiar și de la acest producător, dar nu cred că are rost să optați pentru unul FullHD deoarece mulți dintre voi nici pe PC nu ați văzut filme la rezoluții mai mari de 720p. 32LS3450 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Cutia

Specificații tehnice

Tehnologia de iluminare e LED dar nu e însoțită de cea de conversie a imaginii. Rezoluție HD Ready e ok pentru 81 de cm, dar există modele și cu imagine Full HD. Mai sunt și câteva caracteristici superioare de imagine dar care nu cred că are rost să vi le mai enumăr. Nu veți observa mari diferențe în special dacă nu vizionați filme 1080p și nu jucați jocuri de pe consolă. Sonorizare e și ea destul de ok pentru că are: două difuzoare de 5W fiecare, Dolby MS10 și Infinite Surround.

E dotat atât cu tuner TV DVB-T/C cât și cu player multimedia incorporat (USB). Ambele sunt dotări utile atunci când aveți posturi TV HD sau când vreți să vedeți un film care îl aveți pe PC. Porturile disponibile pe acesta sunt: cele două HDMIuri, USB, Scart, slot CI etc. Consumul maxim al acestuia e undeva la 60W care e ok pentru 32 de inci. Voi enumera o parte din caracteristicile sale speciale: senzor inteligent, Quick View, EPG, Simplink etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: redare media prin USB (aveți nevoie fie de un HDD fie de o memorie USB), design simplu și plăcut, două HDMIuri, sunet clar etc.

Minusuri: putea fi ceva mai ieftin.

Concluzie

Acest LG 32LS3450 e unul multele modele de 81 cm dar care nu vine cu tehnologie 3D, conectivitate LAN sau aplicații (nu e un Smart TV), dar care e suficient de bun pentru a viziona un film, un post TV în format HD sau a juca un joc pe PC/laptop.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „LG 32LS3450, televizor LED”

  1. Incerc sa vizionez filme 720p dar nu am sunet. Exista vreo setare sau merg doar filmele care au vreun codec audio. Habar n-am…

  2. Televizorul e unul foarte bun, iar pentru Tudor cred ca acel film e codat cu ceva care televizorul nu suporta.

Comentariile sunt închise.