LG 32LQ630B6LA, televizor Smart cu rezoluție HD

LG 32LQ630B6LA este unul dintre cele mai populare televizoare de dimensiuni reduse deoarece oferă software Smart și specificații foarte bune. Totuși, calitatea imaginii este influențată destul de mult și de tehnologiile folosite. O listă cu acestea voi face mai jos și probabil că o bună parte dintre ele le-ați mai văzut și pe alte televizoare de la acest brand.

Apreciez că nu a renunțat să producă și televizoare mai de buget ca cel de jos, însă mai sunt și altele dacă nu vă place ceva la acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu sunt oferite și alte variante, adică nu vorbim de o întreagă serie, ci numai de un singur model. Poate că pentru sufragerie, ar fi cam mic, însă pentru un dormitor sau o bucătărie, ar fi numai bun. Poate rula conținut de calitate, dar nu și la rezoluție 4K și nici nu veți găsi televizoare cu o astfel de rezoluție în acest buget. Plus că detaliile nu sunt atât de vizibile pe un ecran de 80 cm.

Sistemul de operare este WebOS, iar acesta este prezent doar la televizoarele acestui brand și este apreciat pentru cât de bine se mișcă (versiunea diferă la un televizor la altul). Televizoarele oferă destul de multe dotări speciale, iar eu voi aminti câteva dintre ele: Dynamic Color (scene mai clare și colorate), Active HDR (mai multe detalii), conectivitate foarte bună (WiFi și bluetooth), procesor de imagine α5, asistent vocal, e compatibil cu telecomanda Smart (Magic Remote) etc. Deci este aproape ca și un televizor mai mare din serii mult mai popular, dar prezent într-o carcasă mai compactă.

Dacă nu vă interesează prea mult sistemul de operare deoarece vă rezumați strict la aplicații, iar imaginea este foarte importantă, atunci puteți să luați în calcul și un model cu imagine Full HD cum este Samsung 32T5372.

Concluzie

LG 32LQ630B6LA nu are cel mai puternic sistem audio (10W), dar pentru camere mici cum este dormitorul, poate fi perfect. Totuși, un sistem de audio performant oferă și un plus de calitate, iar voi vă puteți gândi și la un soundbar (chiar wireless) când redați filme de pe Netflix sau clipuri de pe Youtube.

Te-ar mai putea interesa