LG 32LN577S, Smart TV alb de 81 cm cu rezoluție FullHD

Televizorul LED LG 32LN577S e un Smart TV reușit și există un model similar doar că are o rezoluție HD și nu FullHD cum are acesta. Acest televizor se adresează celor pasionați de filme, jocuri ori navigare web. Poate fi util și pentru familii deoarece oferă Game World care e ideal pentru copii dar și pentru cei mari: navigare web, aplicații și redare media. Culoarea albă e bine aleasă pentru cei care au o cameră tot pe alb, iar marginile înguste dau impresia că ecranul plutește. Alternative sunt destule și trebuie să luați în considerare și acel model cu ecran HD deoarece e ceva mai ieftin. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se observă că meniul televizorului are un design prietenos cu icoane mari astfel că e ușor de folosit în special că are și o telecomandă specială.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Tehnologia de iluminare a ecranului e cea LED și a devenit standard pentru noile generații de televizoare. Alături de acesta are și multe tehnologii de imagine care îmbunătățesc calitatea dar și culorile (devin mai naturale). Pe partea de sunet nu am ce să-i reproșez deoarece are sunet clar II, boxe puternice și altele.

E dotat cu un tuner TV performant, player integrat, porturi diverse, tehnologie wireless etc. Funcția 2nd Display se adresează celor care au un telefon performant și puteți vedea pe el ce e și pe ecranul televizorului. MHL e o funcție nouă deoarece nu o găseam pe televizoarele de anul trecut, îmi place deoarece se folosește doar cablul USB și telefonul se încarcă prin acesta în timpul în care vizionați un film de pe telefon. Pentru socializare pe Skype e nevoie de o cameră web deoarece nu are una incorporată și e bine să vă interesați care sunt cele compatibile. Browserul web e folositor pentru cei care vor să navigheze pe web iar conectarea la web se face prin cablu ori wireless (în funcție de preferințe).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are multe caracteristici speciale, design special, browser web pentru navigare, destule porturi și altele.

Minusuri: nu e chiar ieftin.

Concluzie

Acest LG 32LN577S e o alegere bună în acest buget și nu vă recomand alt model de la un alt producător deoarece prețul e foarte bun. Îl puteți monta pe perete dacă doriți dar suportul arată foarte bine și televizorul nu are nevoie de o măsuță prea mare.

Te-ar mai putea interesa