LG 32LN575S, Smart TV de 81 cm cu rezoluție 1080p

LG 32LN575S e un Smart TV nou și care impresionează prin caracteristici și designul său. E genul de televizor LED care oferă o mulțime de tehnologii wireless, aplicații, browser web și un design pe măsură. Designul e tipic generației noi de televizoare, adică marginile sunt înguste iar suportul subțire. Astfel ai impresia că ecranul plutește și deci nu mai e nevoie de un suport pentru acesta. Dacă nu vă place negru că e prea clasic, există și un model pe alb cu același dotări și prețul e identic. Deasemenea mai sunt și Smart TVuri HD la prețuri mai avantajoase dacă vi se pare că acesta e prea scump. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Se poate observa cel mai bine din poza de jos cât de subțire e rama și chiar nu văd de ce l-ați mai pune pe perete.

Televizorul
Televizorul

Specificații tehnice

Are un ecran de 32 de inci care e detaliat datorită rezoluției 1080p, dar și cea 720p e acceptabilă dacă nu-l vreți pentru jocuri ori filme 1080p. Chiar și când vizionați filme nu cred că e nevoie de o rezoluție așa de mare deoarece mulți dintre voi poate preferați calitatea 480p ori 720p (fiindcă e mai mic fișierul). Pe partea de imagine are o rată de refresh de 100 Hz care e decentă.

Sonorizarea e clară și puternică, astfel că nu e nevoie de boxe sau un sistem audio mai sofisticat. Porturile acestui model sunt cele uzuale însă Smart TVurile aduc ceva mai multe HDMIuri și USBuri.

Alte caracteristici ale acestui model sunt: Simplink, DLNA, WiDi, DVR Ready, MHL, WiFi Direct, App Store etc. Nu trebuie neglijat acel browser web deoarece cu acele puteți naviga pe web aproape ca pe PC or laptop, însă nu veți interacționa la fel ca și pe o tabletă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: raportul funcționalitate/preț e foarte bun, calitatea imaginii și sunetului e superioară, caracteristici speciale pentru copii – Game World, MHL etc.

Minusuri: nu prea am.

Concluzie

Acest LG 32LN575S e o alegere inteligentă dacă nu aveți alte opțiuni deoarece în acest preț oferă cam ce e mai bun de pe piață. Nu vă recomand alte modele deoarece acestea mi se pare destul de dotat în acest preț și arată foarte bine din orice punct l-ați privi. Cu siguranță va da un plus de eleganță camerei în care doriți să-l puteți și ar arăta perfect într-o sufragerie.

Lasă un comentariu