LG 32LN570R, Smart TV accesibil și pe alb

LG 32LN570R e un televizor LED cum nu ați mai văzut deoarece e unul din noua generație de la LG. Astfel că aduce multe caracteristici care înainte erau doar pe modelele mai scumpe, designul este destul de elegant iar tehnologiile sunt cele mai noi. Bineînțeles nu are rost să vi le enumăr acuma și nu puteți avea multe pretenții din partea acestuia, deoarece televizorul nu e foarte scump. Vreau doar să spun că raportul funcționalitate/preț e foarte bun, poate cu timpul va fi și mai bun dacă se mai ieftinește. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Se poate observa că arată foarte bine și pe alb, deoarece există o variantă și e negru dar aceea se numește altfel. Nu știu dacă ar avea rost să alegeți un alt televizor deoarece acesta mi se pare foarte reușit la un asemenea preț.

Așa arată

Specificații tehnice

Oferă multe caracteristici dar nu toate sunt așa de importante, oricum e vorba de un SMart TV și după cum bine știți aceste televizoare oferă caracteristici ceva mai bune. Deci nu e nevoie să le enumăr deoarece sunt corespunzătoare tipului de televizor și prețului. Însă, are MCI-ul de 100 Hz care îmbunătățește claritatea imaginii când vizionați filme ori un meci de fotbal.

Puteți accesa conținut media în diferite moduri: DLNA, WiDi, de pe web, prin HDMI ori MHL. Tehnologia wireless e numai bună pentru cei care au un router pe acasă, iar cea Wi-Fi Direct vă ajută să transferați fișiere. Bineînțeles e nevoie și de un mediu de stocare cum ar fi un stick de memorie. Porturile sunt suficiente că doar e un Smart TV.

Porturile sunt destul de diversificate și utile. Caracteristicile speciale sunt foarte bune și cred că vă vor fi de folos în special dacă aveți un smartphone performant sau o tabletă. WiDi e o altă tehnologie wireless dar nu cred că o veți folosi deoarece aveți nevoie de un player compatibil și nu e prea rentabil.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are suport WiDi/WiFi Direct/2nd Display, 100 Hz, design plăcut, preț acceptabil pentru o așa diagonală, wireless și redare USB.

Minusuri: nu am.

Concluzie

Cred că acest LG 32LN570R e cea mai bună alternativă în acest buget și care v-o recomand chiar dacă nu vine pe culoarea favorită (pentru a se asorta mai bine cu camera). Totuși nu culoarea contează ci funcționalitatea și calitatea imaginii/sunetului.

Lasă un comentariu