LG 32LN540B, televizor de 81cm cu IPS

LG 32LN540B a sosit de curând și în România, fiind un televizor din noua serie a anului 2013. În momentul de față e la promoție deoarece se oferă drept cadou filmul The Hobbit – An unexpected journey. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un televizor cu ecran iluminat cu leduri și cu panoul IPS.

Aspect

Nu arată deloc rău, iar dacă nu vă place piciorul atunci îl puteți lua jos ca să-l instalați pe un suport TV de genul Barkan E20.B. Ecranul fiind destul de mare, poate că televizorul va ocupa mult loc în cameră, mai ales dacă e mică, iar acest suport o să vă ajute.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Ecranul e unul foarte clar, iar acest lucru trebuie mulțumit în principal faptului că are ecran LED, HD și cu panel IPS. Deci, puteți urmări filme DVD sau Blu-ray fără vreo pierdere de calitate, iar playerul Samsung BD-ES5000 o să vă ajute în acest sens.
Din păcate nu e și Smart TV, dar acest lucru face ca televizorul să fie foarte ieftin în comparație cu modelele Smart.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu o garanție normală de 2 ani care poate fi mărită la mai mult; are tuner DVB-C care e util la vizionarea posturilor TV de tip HD; sunetul oferite e unul la fel de bun precum imaginea.
Contra: nu are suport 3D și nici nu e 3D Ready; ecranul nu e unul Full HD.

Concluzie

Dacă ești în căutarea unui televizor de 81 centimetri care să coste puțin și să arate bine atunci modelul de față ar fi unul excelent. A putea fi considerat ca fiind un televizor clasic datorită dotărilor sale și a ușurinței în utilizare, iar datorită acestui lucru cred că ar fi un televizor numai bun de pus în bucătărie.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG 32LN540B, televizor de 81cm cu IPS”

  1. Il detin de saptamana trecuta si l-am luat pentru parinti deoarece televizorul lor LCD s-a stricat si vroiau ceva cu un ecran mare. M-am gandit la acesta deoarece are un pret mic si exact lucrurile de care au ei nevoie. Pe ei prea putin ii intereseaza ca nu e Smart TV sau ca nu e Full HD.

Comentariile sunt închise.