LG 32LN536B, televizor LED de 81 cm

Televizorul LG 32LN536B e un LED reușit cu imagine HD Ready și funcție MHL. Pentru diagonala sa acea imagine HD mi se pare suficientă dar pentru cei care vor să-l folosească și ca monitor, le recomand unul FullHD. Poate că nici nu obișnuiți să vizionați filme 1080p deoarece sunt prea mari și oricum unul 720p e satisfăcător. Deasemenea, fișierele media pot fi redate prin intermediul portului USB ori cu un media player extern (poate fi și un laptop). Designul acestui televizor mi se pare plăcut și finisajul pe negru îi dă un plus de eleganță. Chiar dacă nu e un televizor Smart, puteți avea unul dacă achiziționați un media player cu software corespunzător.

Nu sunt multe televizoare de la branduri cunoscute care să poată concura cu acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Nu are tehnologie 3D și nu veți găsi așa ceva la un televizor așa de ieftin. Oricum e nevoie și de o rată de refresh mai mare. Această caracteristică îmbunătățește calitatea imaginii, eliminând imaginile cu blur. Pe partea de sunet are difuzoare de 10W, sunet clar II, DTS și altele. Deci nu mai e nevoie de un sistem audio extern, poate doar un sistem home cinema :).

Are caracteristici de imagine bune dar puteau fi și mai bune. Imaginea mi se pare destul de clară indiferent că puneți un film 480p sau 720p. Are principalii conectori, player integrat, funcție MHL, EPG, teletext, programare automată, Simplilink și MHL. Funcția MHL mi se pare interesantă deoarece are nevoie doar de un cablu de date și de un smartphone, dar nu toate telefoanele o au.

Plusuri: preț foarte bun, redare USB, design plăcut, fiabil, sunet clar și puternic.
Minusuri: nu are imagine 1080p.

LG 32LN536B poate fi folosit ca un monitor pentru consolă ori PC, deoarece are destule HDMIuri (două) și nici nu ocupă foarte mult spațiu. Are cam tot ce puteți avea nevoie și nu cred că sunt multe motive pentru a nu-l alege pe acesta. Jos am pus o prezentare a acestui model și puteți vedea că artă destul de bine.

Te-ar mai putea interesa