LG 32LM669S

Acest televizor LED 3D LG 32LM669S e un Smart TV pentru familia dumneavoastră deoarece nu e foarte scump și vine cu 4 perechi de ochelari 3D. În pachetul veți găsi și alte accesorii (pot fi văzute în poza de jos). Dacă-l achiziționați în această perioadă, veți primi cadou și un sistem home cinema în valoare de 999 lei, dar promoția a limitată. Chiar dacă nu are o diagonală prea mare pentru acel preț, e inteligent și vine cu toate funcțiile necesare. Spun asta pentru că un Smart TV vine cu browser web, tehnologie de conversie a imaginii, online TV, aplicații dar și altele. Aveți nevoie de un buget destul de mare deoarece 32LM669S are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam așa arată
Ce conține pachetul

Specificații tehnice

Ecranul e unul LED de 81 cm iar rezoluție poate fi doar una 1080p. Atât calitatea sonoră cât și cea video sunt excelente și de aceea pot spune că-și merită banii. Bineînțeles tunerul TV e unul performant – T/C/S2 și deci poate reda posturi HD. Playerul său multimedia poate reda filme, melodii dar și fotografii cu ajutorul unui HDD sau memorii USB.

La capitolul porturi, LG 32LM669S vine cu următoarele: LAN (dar și WLAN), VGA, trei USBuri, patru HDMIuri, slot CI, ieșire audio pentru căști etc. Consumul de energie mi s-a părut destul de bun – 41 W. E aproape cât a unui monitor LCD și poate să difere în funcție de setări. Fiind un model de 32 de inci, greutatea sa e sub 10 kilograme sau mai bine zis e de 9.5 kilograme. Caracteristicile sale speciale sunt: WiDi, DLNA, EPG, redare filme pe USB dar și altele. Caracteristicile tehnice sunt foarte bune în special când vine vorba de tehnologia de conversie a imaginii din 2D în 3D.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: design foarte elegant cu margini înguste, poate reda filme de pe HDD extern sau memorie USB, consum redus, funcționalitate, imagine foarte clară și 4 perechi de ochelari incluși.

Minusuri: nimic.

Concluzie

LG 32LM669S e un televizor LED performant, probabil cel mai performant model de 32 inci iar pentru că vine cu acel sistem home cinema, nu ar trebui să ratați promoția. Mai mult ca sigur, cele patru perechi de ochelari vor fi utili atunci când vizionați filme alături de prieteni, iar pentru că ochelarii 3D sunt destui de scumpi, prețul său e justificat. Am pus un clip în care e prezentată această serie denumită LM669S:

Te-ar mai putea interesa