LG 32LM6370PLA, Smart TV de 80cm cu quad core

LG 32LM6370PLA e un televizor cu un excelent raport calitate preț și echipat doar cu lucruri care sunt esențiale. De aceea consider că e o alternativă la modelul 32T4302 de la Samsung. O comparație între acestea putându-se vedea aici.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern pentru persoanele interesate în a vedea conținut FHD din diverse surse.
Se poate observa că aspectul din imagine e unul plăcut și minim în același timp.


Păreri pro și contra

Modelul LG 32LM6370PLA e unul care se evidențiază prin mai multe lucruri, cele mai importante fiind următoarele:
– Are software smart, adică webOS așa încât să poată fi utilizat în divertisment din mai multe surse (filme de pe Internet până la cele de pe memorii USB).
– Hardware-ul e unul de generație nouă, fiind reprezentat de un procesor quad core, ecran Full HD și alte lucruri.
– Stă bine pe partea de conectivitate întrucât are bluetooth, wireless (e menționat că are varianta „ac”, dar eu mă cam îndoiesc), 3 HDMI, LAN Gigabit, două porturi USB, LAN etc.
– Poate fi montat pe un perete utilizând un suport Vesa 200×200.
– Corespunde noilor cerințe energetice ale UE întrucât are clasa G cu un consum de 33 kWh la 1000 ore.

Referitor la playerul de filme integrat trebuie să scriu că nu e la fel cu cel de pe un calculator, fiind unul mai simplu.
Se face referire la AI Smart, adică control cu vocea, dar nu știu dacă acest TV are așa ceva. Mai ales că e un aparat pentru cei care vorbesc limba română.

Televizorul acesta e pentru acele persoane care vor un aparat care să ne ajute la vizionarea divertismentului din diverse surse. Spre exemplu ne putem utila la clipuri de pe Youtube, filme de pe Netflix (dacă avem abonament), posturi TV (inclusiv cele în format digital), filme de pe memorii externe etc.

Te-ar mai putea interesa